324379001

Büyükşehir’den üstgeçitlere bakım onarım çalışması

Büyükşehir’den üstgeçitlere bakım onarım çalışması

Büyükşehir’den üstgeçitlere bakım onarım çalışması

Yürüyüş platformları değiştiriliyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde yıpranan üstgeçitlerde bakım onarım çalışması başlattı. İki üst geçidinin ahşap yürüyüş platformları çelik konstrüksiyon yürüyüş platformları ile değiştirilirken, diğer üstgeçitlerin de bakım onarımları yapılacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Bakım Onarım Şube Müdürlüğü, Antalya kent merkezindeki üstgeçitlerde bakım onarım çalışması başlattı. Şiddetli yağışlarda, fırtınada ve çeşitli sebepler nedeniyle yıpranan üstgeçitler bakımdan geçiriliyor. Çalışmalar araç ve can güvenliği açısından gece saatlerinde trafiğe kapatılarak gerçekleştirildi.

ÜSTGEÇİTLER BAKIMDAN GEÇİYOR

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Mevlana ve Evliya Çelebi Caddesi üzerinde yer alan iki üstgeçidin ahşap yürüyüş platformlarını, çelik konstrüksiyon yürüyüş platformları ile yeniledi. Gazi Bulvarı ve Çallı üstgeçidindeki yürüyüş bandında yer alan ve yıpranan ahşap zemin yenilendi. Çalışmalar kapsamında platform yenilemenin dışında Mevlana, 75. Yıl, Evliya Çelebi, Kızılırmak Caddeleri ile Adnan Menderes, Yener Ulusoy, 100. Yıl, Atatürk ve Sakıp Sabancı Bulvarı’nda yer alan tüm üst geçitlerde yönelik bakım ve onarım işleri yapılacak. Üstgeçitlerin tüm betonarme taşıyıcı ve duvar yüzeyleri ve mevcut ahşap korkulukları boyanarak, yürüyüş platformlarındaki döşemeler yenilenecek. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte üstgeçitler yepyeni bir görüntüye kavuşacak.


Antalya,Antalya Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu