324379001

Büyükşehir’den yeşil alanlar için gece mesaisi

Büyükşehir’den yeşil alanlar için gece mesaisi

Samsun Büyükşehir Belediyesi ekipleri sorumluluk alanındaki yeşil alanlarda etkili sıcak hava nedeniyle sulama çalışmalarını gece gerçekleştiriyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Gelecek nesillerimize daha yeşil bir kent bırakmak için başlat

Samsun Büyükşehir Belediyesi, daha güzel, daha temiz ve daha yeşil bir Samsun için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı tarafından bu kapsamda kentin dört bir yanında yeşil alanlarda bir dizi çalışma yapılıyor. Etkili sıcak hava nedeniyle ekipler tarafından yeşil alanlardaki sulama çalışmaları gece gerçekleştiriliyor. Yeşil alanların durumuna göre farklı sulama yöntemleri tercih eden ekipler büyük parklar, refüj gibi alanlarda otomatik sulama sistemi kullanırken şehir içi yan bantlar ve suyun ulaşılmasının zor olduğu alanlarda tankerlerle sulama çalışması yapıyor.

‘7/24 SAHADAYIZ’
Park ve Bahçeler Dairesi Başkanı Ekrem Şahin, ekiplerin Büyükşehir sorumluluk alanındaki tüm yeşil alanlarda sulama çalışmasını aralıksız gerçekleştirdiklerini belirterek “Gündüz yaptığımız çalışmalarımız farklı bunun yanında sulama çalışmalarımızı gece yapıyoruz. Gündüz fazla buharlaşmanın önüne geçmek için parklarımızda sulama işlemini gece gerçekleştiriyoruz. Hem tankerler ile hem de sulama sistemleri ile sulama çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Böylece suyu verimli kullanıyoruz. 5 tanker, 33 tane personelle çalışıyoruz. Ekiplerimizle gece-gündüz 7/24 sahada” diye konuştu.

MESAİ KAVRAMI GÖZETMEKSİZİN YAPILIYOR
Çevre konusunda her zaman özenle çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Gelecek nesillerimize daha yeşil bir kent bırakmak için başlattığımız çalışmalarımızı tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte mesai kavramı gözetmeksizin sürdürüyoruz. Şehrimize yeni yeşil alanlar kazandırmakla birlikte bu alanların bakım, temizlik ve sulama çalışmalarını aralıksız sürdürüyoruz. Bu işlemleri yaparken ekiplerimiz gece-gündüz görevlerinin başındalar. Özellikle sıcak havaların etkili olduğu bu dönemde yeşil alanlarımızdaki sulama çalışmalarını gece gerçekleştiriyoruz. Farklı sulama tekniklerini kullanarak suyu en verimli şekilde kullanmaya özen gösteriyoruz” şeklinde konuştu.


 

 


Samsun,Samsun Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu