324379001

Büyükşehir’den YKS Tercih Danışmanlığı

Büyükşehir’den YKS Tercih Danışmanlığı

Denizli Büyükşehir Belediyesi, YKS'ye giren gençlere yönelik desteklerine devam ediyor. 27 Temmuz’da YKS Tercih Danışmanlığı hizmetine başlayacaklarını bildiren Başkan Osman Zolan, “Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman gençlerimizin yanındayız. Gençler

Büyükşehir’den YKS Tercih Danışmanlığı

Denizli Büyükşehir Belediyesi, YKS'ye giren gençlere yönelik desteklerine devam ediyor. 27 Temmuz’da YKS Tercih Danışmanlığı hizmetine başlayacaklarını bildiren Başkan Osman Zolan, “Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman gençlerimizin yanındayız. Gençler bizim geleceğimiz” dedi.
25.07.2023
 Büyükşehir her zaman gençlerin yanında

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nı (YKS) geride bırakan gençlerin bilinçli ve doğru bir şekilde üniversite tercihlerini yapabilmeleri için ücretsiz YKS Tercih Danışmanlığı hizmeti verecek. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin uzun yıllardır sürdürdüğü Eğitim İçin El Ele Projesi kapsamında verilecek ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti, 27 Temmuz 2023 Perşembe günü 10:00-17:00 saatleri arasında Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Salon 5’de verilecek. 8 Ağustos’a dek sürecek hizmetten faydalanmak isteyen gençlerin 0 (258) 280 25 85-34-35 numaralı telefondan randevu almaları gerektiği ifade edildi.

“Gençlerimizin yanında olmaya devam ediyoruz”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, gençlerin talep ve ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalar gerçekleştirmeye devam ettiklerini vurguladı. Başkan Zolan, “Kent Konseyi Gençlik Meclisimizin uzun yıllardır sürdürdüğü Eğitim İçin El Ele projesi kapsamında gençlerin almış oldukları YKS puanına, hedefledikleri bölüm ve üniversitelere uygun bir şekilde gidebilmesi için alanında uzman tercih danışmanlarımızca ücretsiz danışmanlık hizmeti vereceğiz. Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman gençlerimizin yanındayız. Gençler bizim geleceğimiz, gözbebeğimiz. Onların her zaman mutlu ve başarılı olmalarını istiyoruz. Tüm gençlerimiz inşallah arzu ettikleri üniversitelere yerleşir” temennisinde bulundu.
.

Denizli,Denizli Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu