324379001

Büyükşehir’den yoğun yol mesaisi

Büyükşehir’den yoğun yol mesaisi

Samsun Büyükşehir Belediyesi, 2023 yılında 536 milyon liralık yol yatırımı gerçekleştirdi. 2023 yılında 701 kilometre yol, 103 kilometre yol genişletme çalışması gerçekleştirdiklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Ekiplerimizin gec

Yatay kalkınmaya büyük önem veren Samsun Büyükşehir Belediyesi, yaptığı çalışmalarda gerek kent merkezinde gerek kırsalda ulaşım altyapısını daha güçlü hale getirdi. ‘Kent merkezi ve kırsala eşit hizmet’ ilkesiyle hareket eden Büyükşehir Belediyesi’nin, yaptığı yol çalışmalarıyla mahallelerin ulaşım sorunu tek tek ortadan kaldırıldı. Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı, 452 araç ve 755 personelle 2023 yılında 566 kilometre sathi kaplama, 42 kilometre sıcak asfalt, 93 kilometre beton yol olmak üzere toplam 701 kilometrelik yol kaplama çalışması gerçekleştirdi. Ayrıca 21 kilometrelik de yeni imar yolu çalışması yapıldı. 103 kilometre yol genişletme çalışması gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi 2023 yılında toplam 536 milyon liralık yol yatırımı yaptı.

ÖRNEK UYGULAMA

Kent genelinde yürütülen yol yapım çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “’Yol sorunu olan mahalle kalmayacak’ hedefi doğrultusunda gayret, hakkaniyet ve samimiyetle çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz. Ekiplerimizin gece-gündüz demeden kentimizin dört bir yanında yaptığı çalışmalarla ulaşım altyapımız daha güçlü hale geldi. Bu noktada 2023 yılını yol çalışmaları anlamında çok verimli bir şekilde geçirdik. ‘Yapılamaz’ denilen yolları yaptık ve tüm bunları yaparken ‘yüksek verimlilik’ ilkesini uyguladık. Kendi ekip, ekipman ve kurumsal kabiliyetimize güvenerek çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Kendi tesislerimizde ürettiğimiz malzemeleri kullanarak kendi ekiplerimizle yollarımızı yaptık. Bu bize yüksek kaliteli yolları daha hızlı ve daha az maliyetle yapmamızı sağladı. Hem maliyeti büyük oranda düşürüp hem de hızlı şekilde kırsalda yol sorununu çözen örnek bir çalışmayı ortaya koyduk” diye konuştu.  


Samsun,Samsun Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu