324379001

Büyükşehir’in çift katlı turizm otobüsü seferlerine başladı

Büyükşehir’in çift katlı turizm otobüsü seferlerine başladı

Büyükşehir’in çift katlı turizm otobüsü seferlerine başladı

Büyükşehir Belediyesi, tarafından hazırlanan turizm otobüsü turlara başladı. ‘Gez-Gör Sakarya’ projesi kapsamında çift katlı turistik gezi otobüsü şehrin tarihi, turistik ve sosyal alanlarını misafirlerine gezdiriyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan turizm otobüsü turlara başladı. ‘Gez-Gör Sakarya’ projesi kapsamında çift katlı turistik gezi otobüsü şehrin tarihi, turistik ve sosyal alanlarını misafirlerine gezdiriyor. Her Salı ve Cumartesi günleri 10.00 ile 15.00 saatlerinde gerçekleştirilecek turlar için başvurular sakarya.bel.tr internet sayfası içinde oluşturulan “Gez Gör Sakarya Turu” linki üzerinden alınıyor.

Tarihi, turistik ve sosyal alanlar
Şehirde pek çok noktaya yapılan ziyaretler katılımcıların beğenisini kazandı. Sakarya Park, Vagon Kıraathanesi, Aziz Duran Parkı, Nehir Çikolata, Yeni Cami, Sakar Baba Türbesi, Uçak Kıraathanesi, Millet Bahçesi, Ofis Sanat Merkezi, Atatürk Stadyumu, Orman Park, Sakarya Sanat Galerisi, Ters Ev ve Sakarya Müzesi gibi tarihi, turistik ve sosyal alanlar otobüsün gezi rotasını oluşturdu.

İlk gezide büyük ilgi gördü
Kırmızı rengi ve üzerinde yazan “Sakarya Bir Başka” yazısı ile gezi anında da vatandaşların beğenisini kazanan çift katlı turizm otobüsü, görenler tarafından büyük bir ilgi ile karşılandı. Vatandaşlar, büyük bir heyecan ve mutlulukla katıldıkları geziden duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Şehrimizin tarihi, kültürel ve sosyal alanlarını gezerek eğlenceli ve bir o kadarda heyecan dolu anlar yaşadık. Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce’ye ve Büyükşehir Belediyemize bize bu hizmeti sağladıkları için çok teşekkür ediyoruz“ ifadelerini kullandı.

 


Sakarya,Sakarya Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu