324379001

Büyükşehir’in ‘Çocuklarımıza İyilik Örün’ Kampanyası ile 4 Bin Yumak İp, İyiliğe Dönüştü

Büyükşehir’in ‘Çocuklarımıza İyilik Örün’ Kampanyası ile 4 Bin Yumak İp, İyiliğe Dönüştü

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren KAYMEK A.Ş. tarafından başlatılan ‘Çocuklarımıza İyilik Örün’ kampanyası kapsamında vatandaşa dağıtılan 4 bin yumak ip, 1600 adet atkı ve bereye dönüşerek, depremzede çocuklar başta olmak üzere m

Yerel yönetim hizmetleri kapsamında sosyal ve gönül belediyeciliği alanında gönüllere dokunan projelere imza atmaya devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatlarıyla Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK) tarafından hayata geçirilen 'Çocuklarımıza İyilik Örün' kampanyası Kayserililerin yoğun ilgisi ile yüzlerce çocuğu ısıttı.

Yüreklere dokunacak bir adımla başlatılan kampanya ilk gününden itibaren çığ gibi büyüdü. KAYMEK tesislerinde kursiyerler de kampanyaya yoğun destek verirken, dileyen vatandaşlara tesislerde ücretsiz şekilde ip dağıtımı yapıldı.

İLMEK İLMEK İYİLİK ÖRÜLDÜ

Kampanyanın başladığı ilk günden itibaren KAYMEK tarafından kampanyaya destek vermek isteyen vatandaşlara dağıtılan 4 bin yumak ip, 1600 adet atkı ve bereye dönüştü. Kampanya boyunca dönem dönem köy okullarındaki öğrencilere dağıtılan atkı ve bere takımları 6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası deprem bölgelerindeki çocukları ısıtmak üzere hızlı bir şekilde bölgeye ulaştırıldı.

Köy okullarındaki öğrenciler ve depremzede çocukları ısıtan Büyükşehir’in kampanyası ile gönülden gönüle ilmek ilmek iyilik örüldü.


Kayseri,Kayseri Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu