324379001

Büyükşehir’in hızlı çalışmasıyla yenilendi

Büyükşehir’in hızlı çalışmasıyla yenilendi

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından önce altyapı çalışmaları yapılan ardından sıcak asfalt uygulamasıyla yenilenen Terme ilçesindeki Ünye ve Kocaman Caddeleri'nde yol çizgilerinin de çekilmesiyle birlikte çalışmalar tamamlandı. İki cadde, hem sürücül

Samsun’u sokak sokak, cadde cadde sağlıklı altyapı ve konforlu üst yapıya kavuşturan Büyükşehir Belediyesi, kentin her noktasında planlı altyapı ve yol çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan, üstyapıya, sağlıktan turizme, tarımdan, sosyal projelere kadar birçok alanda örnek çalışmalar yapan Büyükşehir Belediyesi, ulaşımda hayata geçirdiği yatırımlarla da dikkat çekiyor.
Terme ilçesindeki Ünye ve Kocaman Caddeleri, önce sağlıklı altyapıya kavuştu ardından Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan çalışma ile sıcak asfalt uygulamasıyla yenilendi. 1000 metre uzunluğundaki caddelerde başlayan çalışma kısa sürede tamamlandı. Şerit çizgileri çekilen ve yol işaretlemeleri tamamlanan yol, sürücüler ve yayalar için daha konforlu hale getirildi.


‘DAHA KONFORLU HALE GELDİ’
İki caddede yapılan hızlı çalışma cadde güzergahında yaşayan ve yolu kullanan vatandaşları da memnun etti. Yol çalışması nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’e teşekkür eden Yücel Karaaslan isimli vatandaş, “Yapılan çalışma ile yol çok konforlu bir hale geldi. Asfalt dökülmeyen yer kalmadı. Başkanımızdan Allah razı olsun. Hizmette gitmedik yer bırakmıyor" dedi.


‘ESKİ HALİ KÖTÜYDÜ’

Asfalt çalışması ve çizgilerin çekilmesiyle birlikte yolun çok güzel bir hale getirildiğini dile getiren Pakize Hazar ise "Yolun yapımında emek veren herkesin ellerine sağlık. Başkanımız çok güzel hizmetlere imza atıyor. Eski hali çok kötüydü buranın. Önce alt yapısı sil baştan yenilendi. Sonra asfaltı yapıldı. Çizgileri de çekilince cadde çok güzel oldu" şeklinde konuştu.


‘ÇALIŞMALAR HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR’
Kentin her noktasında çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Kent merkezinde ve kırsalda eşit hizmet ilkesiyle yol yapım çalışmalarını gerçekleştiriyor, vatandaşlarımızı hak ettikleri hizmetler ile buluşturmaya devam ediyoruz. Samsun'un dört bir yanını rahat ve konforlu ulaşımla buluşturmak için yoğun bir çalışma yürütüyoruz. Yaptığımız çalışmalarda önce altyapıyı tamamlıyor ardından üstyapı çalışmalarına geçiyoruz. Ekiplerimiz bu noktada yol yapım çalışmalarını gayretle gece gündüz sürdürüyor" diye konuştu.


Samsun,Samsun Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu