324379001

Canik’e yeni bulvar yolu

Canik’e yeni bulvar yolu

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Canik İlçesi’nde Soğuksu, Karşıyaka, Uludağ ve Gaziosmanpaşa mahallelerinin ortasından geçen yeni bulvar yolunun yapım çalışmaları hızla devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Bu projeyle bölgede

Samsun Büyükşehir Belediyesi şehrin dört bir yanında alt ve üstyapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor.  Bu kapsamda Canik İlçesi’nde Çevre Yolu’ndan başlayıp Mahmudiye Caddesi’ne kadar devam edecek olan Karşıyaka, Uludağ ve Gaziosmanpaşa Mahallelerinin ortasından geçen 30 metre genişliğinde 780 metre uzunluğundaki yeni bulvar yolunun yapım çalışmaları sürüyor. Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından yapılan yeni bulvar yolunun tamamlanmasıyla bölgedeki trafik yoğunluğunun azalması hedefleniyor.

‘ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR’
Yeni bulvar yolu çalışmaları ile ilgili bilgi veren Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı Canik İlçe Şefi Melih Çetinkaya, “Canik İlçesi’nde Ulus Caddesi’nden sonra 100. Yıl Bulvarı’nın devamı olan bu 780 metrelik hattımızda çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Gerekli projelendirme ve fizibilite çalışmaları tamamlandıktan sonra kazı dolgu ve zemin iyileştirme blokaj işlemleri ile yol genel platformunu ilk etapta oluşturmuş bulunuyoruz, mevcut platform; 780 metre gerekli yol altyapı çalışmaları tamamlandıktan sonra kış mevsiminde gerekli oturmalar izlenecek ve akabinde BSK çalışması ile yol üst yapısı bulvar yolumuzda tamamlanacak” diye konuştu.

‘BÖLGE İÇİN ÇOK ÖNEMLİ’
Gerek kırsal bölgelerde gerek kent merkezinde ulaşım alt yapısının çok güçlü hale geldiğini belirten
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Bir yandan mevcut yollarımızı iyileştirirken bir yandan da ihtiyaç olan güzergahlarda yeni yollar açmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda Canik ilçemizde bu bölge için çok önemli olan yeni bulvar yolu çalışmalarımıza kısa bir süre önce başladık. Ekiplerimizin çalışması devam ediyor. Bu bölge için çok önemli bir çalışma. Bu projeyle bölgedeki trafik yoğunluğunu azaltmayı, vatandaşlarımızın günlük hayatında ulaşımı daha kolay ve konforlu hale getirmeyi hedefliyoruz” dedi.

 

 


Samsun,Samsun Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu