324379001

Canik’te yeni bulvar yolu çalışmaları hızla sürüyor

Canik’te yeni bulvar yolu çalışmaları hızla sürüyor

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Canik İlçesi’nde Soğuksu, Karşıyaka, Uludağ ve Gaziosmanpaşa mahallelerinin ortasından geçen yeni bulvar yolunun yapımı hızla devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Yeni bulvar yolunda ekiplerimi

Şehirdeki alt ve üstyapıyı daha konforlu ve modern hale getiren Samsun Büyükşehir Belediyesi, 100’üncü Yıl Bulvarı’nın devamı niteliğinde olan Ulus Caddesi’nden başlayıp Mahmudiye Caddesi’ne kadar devam eden ve 30 metre genişliğinde 780 metre uzunluğundaki yeni bulvar yolundaki çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Çevre Yolu’ndan başlayıp Mahmudiye Caddesi’ne kadar devam edecek olan Karşıyaka, Uludağ ve Gaziosmanpaşa Mahallelerinin ortasından geçen yolun zemin iyileştirme çalışmalarının ardından yol yapımı ile ilgili temel altyapı çalışmaları tamamlandı. İlgili kurumlar tarafından su, elektrik, doğalgaz ve internet altyapı çalışmalarının yapılmasının ardından yolda BSK sıcak asfalt kaplaması Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilecek.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Yeni bulvar yolunda yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi veren Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı Canik İlçe Şefi Melih Çetinkaya, “Yeni bulvar yolu için önce zemin iyileştirme çalışması gerçekleştirdik. Burada güzel bir imalatımız oldu. Önümüzdeki süreçte aylarda ilgili kurumlar tarafından burada su, elektrik, doğalgaz ve internet altyapı, çalışmaları yapılacak. Sonrasında bizler de BSK sıcak asfalt çalışmamızı gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.

DAHA GÜVENLİ ULAŞIM

Yeni Bulvar Yolu’nun şehir trafiğine olumlu katkı sağlayacağı belirten Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Yaptığımız yol çalışmalarıyla kentimizde ulaşım altyapısını daha güçlü hale getirdik. Canik ilçemizdeki yeni bulvar yolunda ekiplerimizin çalışması hızla devam ediyor. Burası vatandaşlarımıza daha hızlı ve güvenli bir ulaşım imkanı sunacak. Yeni bulvar yolumuz ile birlikte şehrimizin ulaşım altyapısını güçlendirerek hem bu bölgemizdeki hem de şehrimizin genelindeki trafiği rahatlatacağız” diye konuştu.


Samsun,Samsun Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu