324379001

Çevreciler doğa için yürüdü

Çevreciler doğa için yürüdü

Çevreciler doğa için yürüdü

BASIN BÜLTENİ

Çevreciler doğa için yürüdü

BURSA – Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Dünya Çevre Günü ve Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlendiği doğa yürüyüşü, Tirilye – Esence arasındaki eşsiz doğal güzelliklere sahip rotada gerçekleştirildi.

Bursa’yı daha sağlıklı bir geleceğe taşımak adına altyapı ve çevre projelerine öncelik veren Bursa Büyükşehir Belediyesi, çevre konusunda toplumsal duyarlılığı artırmaya yönelik etkinlikleri de hız kesmeden sürdürüyor. Özellikle 5 Haziran Dünya Çevre Günü ve Haftasını birbirinden farklı etkinliklerle geçiren Büyükşehir Belediyesi, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı koordinasyonunda Turizm ve Tanıtma Şube Müdürlüğü katkılarıyla, çevrecileri doğa yürüyüşünde buluşturdu.

Doğanın korunmasına yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla Tirilye - Esence arasında doğa yürüyüşü gerçekleştirildi. Profesyonel alan kılavuzu Nazif Makas ve beraberinde 55 kişi ile yapılan etkinlikte, Tirilye - Zeytin Düzü - Yel Değirmeni Tepe - Kapanca Limanı - Ketendere geçilerek 13 kilometrelik yürüyüşün ardından Esence'ye ulaşıldı.

Turizm ve Tanıtma Şube Müdürlüğü personeli Tarihçi Faruk Kurt tarafından güzergah üzerindeki tarihi değerler ve doğal güzellikler hakkında doğa severlere bilgiler verildi. ‘Çiçek dalında güzeldir’ sloganı ile çıkılan yolculukta doğaseverler yürüdükleri istikamette doğaya sadece ayak izlerini bırakma bilinci ile hareket etti.

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI


Bursa,Bursa Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu