324379001

CUMA PAZARINDA İFTAR SOFRALARI KURULDU

CUMA PAZARINDA İFTAR SOFRALARI KURULDU

CUMA PAZARINDA İFTAR SOFRALARI KURULDU

Kütahya Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, Servi, Gaybiefendi ve Meydan Mahallelerimiz için Cuma Pazarında kurulan iftar programında hemşehrilerimizle buluştu.

Kütahya Belediyemiz, düzenlediği etkinliklerle ve kurduğu iftar sofralarıyla Ramazan ayının manevi havasını yaşatmaya devam ediyor. Bu kapsamda, mahallelerimizde kurduğumuz iftar sofraları, Servi, Gaybiefendi ve Meydan Mahallelerimiz için Cuma Pazarında devam etti. Cuma Pazarında hemşehrilerimizle iftar sofrasında buluşan Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, “Değerli hemşehrilerim, 11 ayın sultanı bolluk, bereket, yardımlaşma ayı olan Ramazan ayımızın hepimize hayırlı olmasını diliyorum. Rabbim, bu ayda tutulan oruçlarımız başta olmak üzere yapılan her türlü ibadetimizi, fitremizi, zekatımızı, dualarımızı kabul eylesin. Malumunuz ülkemizin bir bölgesinde Kahramanmaraş merkezli 11 ilimizi etkileyen bir deprem felaketi nedeniyle bu Ramazan’ı millet olarak buruk geçiriyoruz ama milletimizin sağduyusu, devletimizin gücüyle o bölgede yaşayan insanlarımızın yaraları en kısa sürede sarılır. Yine o eski mutlu Ramazanları hep beraber yaşarız. İftar davetimize icabet edip geldiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Rabbim daha güzel günlerde hepimizi yine buluştursun, herkesin gönlüne göre versin. Muhtarlarımız başta olmak üzere, belediyemiz çalışanlarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum bu güzel geceyi bizlere yaşattıkları için. Allah kabul etsin” diyerek sözlerini noktaladı.

Cuma Pazarındaki iftar programına; MHP Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç, MHP Kütahya Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy, Belediye Başkan Yardımcımız Abdullah Damcı, birim müdürlerimiz, mahalle muhtarlarımız ve çok sayıda hemşehrimiz katıldı.
Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu