324379001

Daha geniş daha estetik kaldırımlar

Daha geniş daha estetik kaldırımlar

Samsun Büyükşehir Belediyesi, İlkadım İlçesi İstiklal Caddesi’nde 3 bin metrelik alanda kendi üretimi olan malzemelerle geniş, kaliteli ve daha estetik kaldırımlar inşa ediyor.

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Yol yapım bakım ve onarım çalışmalarının yanında kaldırımları da sil baştan yenileniyor. Kaldırım çalışmasıyla yeni bir yüze kavuşacak noktalardan biri olan İlkadım İlçesi İstiklal Caddesi’nde 3 bin metrelik alanda çalışmalar aralıksız devam ediyor. Kaldırım bakım, onarım ve yenileme çalışmalarında kendi ürettiği malzemeleri kullanan Büyükşehir Belediyesi büyük oranda tasarruf da sağlıyor.

DAHA KALİTELİ

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Kaldırım çalışmalarımız belirlenen noktalarda ve vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda hızla sürüyor. Yeni planlanan güzergahlarda çalışmalar yaparken bir yandan da ömrünü doldurmuş malzemelerin yenileme, onarım çalışmalarını yapıyoruz. Kaldırım çalışmalarımızda kurduğumuz Bordür, Kilit Parke ve Beton Boru Fabrikası’nda ürettiğimiz kilit parke taşı, bordür gibi kendi ürünlerimizi kullanıyoruz. Yine beton santrallerimizden aldığımız harç malzemelerini kullanıyoruz. Kendi ürettiğimiz kaliteli malzemeleri kullanarak gerçekleştirdiğimiz kaldırım çalışmalarıyla kaldırımları daha güvenli ve estetik hale getiriyoruz” dedi.

KISA SÜREDE ÇALIŞMA TAMAMLANACAK

Şehrin farklı bölgelerindeki kaldırım çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyen Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı Sanat Yapıları Şube Müdürü Salih Bayar; İstiklal Caddesi’nde 3 bin metrekare bir alanda imalatlarımızı yapmaktayız. Burada en son uygulamaya aldığımız yeni desen sistemimizi uyguluyoruz. Kırka kırk parkeleri burada denemeye aldık. Siyah ve beyaz parkelerden şerit oluşturmak kaydıyla yaptık. Parkelerimiz kendi üretimimiz olan parke tesisimizde üretilmektedir. Kendi öz kaynaklarımızla yaptığımız imalatlardır. Aynı zamanda burada farklı olarak oluklu bordür imalatını da gerçekleştirdik. Yine kendi imalatımız. Şehirde ihtiyaç olan birçok noktada çalışmalarımız devam ediyor. İstiklal Caddesi’ndeki bu çalışmamız da en kısa sürede tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” dedi.


Samsun,Samsun Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu