324379001

Efsane turnuva HayatPark'ta başlıyor

Efsane turnuva HayatPark

Antalya Spor Dostları Derneği'nin (ASDD), Antalyaspor'un efsane isimleri anısına her yıl gerçekleştirdiği ayak tenisi turnuvası, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Konyaaltı Belediyesi'nin ev sahipliğinde HayatPark'ta, Veli Dindar Yavuz (Donsuz Veli) a

Antalya Spor Dostları Derneği tarafından her yıl düzenlenen ayak tenisi turnuvası, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Konyaaltı Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenecek. Antalyaspor tarihinde efsaneleşmiş kişiler adına düzenlenen turnuva, bu yıl yaşayan efsane Veli Dindar Yavuz (Donsuz Veli) adına yapılacak. Konyaaltı Belediyesi’nin desteği ve ev sahipliği ile düzenlenecek olan turnuva Hayatpark’ta gerçekleştirilecek. 11 gün sürecek turnuva 31 Temmuz Pazartesi günü başlayıp, 11 Ağustos Cuma günü oynanacak final maçının ardından ödül töreni ile son bulacak.

ESKİ ÜNLÜ FUTBOLCULAR DA FORMA GİYECEK

Efsane turnuvada, Antalyaspor’da önceki yıllarda forma giymiş Yusuf Şimşek, Fazlı Ulusal, Nuri Kamburoğlu, Adnan Gülek, Sancar Biçikçi, Adnan Karahan gibi Türk spor kamuoyunun yakından tanıdığı isimler de kendi takımları altında forma giyecek. Şehrin en büyük değerlerinden bir tanesi olan Antalyaspor için her zaman ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Antalyaspor efsaneleri adına düzenlenen organizasyona geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da ev sahipliği yapıyor olmaktan gurur duyduklarını söyledi. Başkan Esen, turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar diledi.


Antalya,Konyaaltı Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu