324379001

Elmalı Akçaeniş’te sıcak asfalt sevinci

Elmalı Akçaeniş’te sıcak asfalt sevinci

Elmalı Akçaeniş’te sıcak asfalt sevinci

Antalya Büyükşehir Belediyesi Elmalı Akçaeniş Mahallesi’ni Hacımusalar Mahallesi’ne bağlayan 3 kilometrelik grup bağlantı yolunda sıcak asfalt çalışması başlattı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanında bulunan grup yollarında 2023 yılı programı çerçevesinde asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Elmalı’da önce Bayralar-Tekke yolunda çalışma yapan Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri ardından Akçaeniş Mahallesi grup yolunda da çalışma başlattı.

BÜYÜKŞEHİR ELMALI’NIN HER YERİNDE

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ilçede önemli çalışmalara imza attığını vurgulayan Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk çalışma için Başkan Muhittin Böcek’e teşekkür etti. Öztürk, “Yaklaşık 30-35 yıl önce yapılan bir yoldu. Bir daha asfalt yüzü görmemişti. Büyükşehir Belediyemiz Elmalı’nın tüm mahallelerinde sulamadan düğün salonlarına, yollardan stabilizeye kadar her anlamda çalışmaya devam ediyor. Tüm mahallelerimize verilen sözler teker teker yerine getiriliyor” dedi.

MUHTAR VE MAHALLE HALKI TEŞEKKÜR ETTİ

Akçaeniş Mahalle Muhtarı Gürler Arslan da, “Yolumuz yıllardır yama yapılarak kullanılıyordu. Yer yer çukurlar mevcuttu. Muhittin Başkanımıza ilettiğimiz talepler doğrultusunda ekipler çalışmalara başladı. Gerçekten çok kaliteli sağlam bir asfaltlama çalışması yapılıyor. Mahallem Adına Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’e teşekkürlerimizi sunarım” diye konuştu.


Antalya,Antalya Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu