324379001

ERİKLİMAN MAHALLESİ 5 BİN METRELİK YENİ KANALİZASYON HATTI İLE GÜÇLÜ BİR ALTYAPIYA KAVUŞUYOR

ERİKLİMAN MAHALLESİ 5 BİN METRELİK YENİ KANALİZASYON HATTI İLE GÜÇLÜ BİR ALTYAPIYA KAVUŞUYOR

ERİKLİMAN MAHALLESİ 5 BİN METRELİK YENİ KANALİZASYON HATTI İLE GÜÇLÜ BİR ALTYAPIYA KAVUŞUYOR

Giresun Belediyesi, hızla büyüyen Giresun için yeni yerleşim yerlerinde altyapı çalışmalarını devam ettirirken eş zamanlı olarak şehrin mevcut altyapısını güçlendirmeye devam ediyor.

Şehrin batı yakasında yeni cazibe merkezi haline gelen ve her geçen gün artan nüfus yoğunluğu ile yapılaşmanın hızla devam ettiği Erikliman Mahallesi’nde 5 bin metrelik yeni kanalizasyon hat çalışmaları Giresun Belediyesi tarafından yapılıyor. Erikliman Mahallesi’nde yapılan kanalizasyon hattı çalışmaları ile doğayı ve çevreyi kirleten olumsuzlukların önüne geçilerek, Giresun daha temiz ve doğa dostu bir altyapıya kavuşturuluyor. Eş zamanlı olarak şehir genelindeki mevcut eskiyen ve deforme olan kanalizasyon hatlarında da yenileme çalışmaları ile oluşabilecek sorunlar için önlemler alınıyor.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu yaptığı açıklamada: “Vatandaşlarımızı sağlıklı, uzun ve sorunsuz bir şekilde kullanabilecek altyapıya kavuşturmak için eksiklikleri tek tek gideriyoruz. Bu kapsamda şehir genelinde kanalizasyon altyapı sistemi bulunmayan mahalle ve sokaklarımızda ekiplerimiz çalışmalarına devam ediyor. Şehrimizin batı yakasındaki hızla gelişen mahalleleri arasında yer alan Erikliman Mahallemizde de kanalizasyon hattı sorununu çözüyoruz. Mahallemizin uzun dönemli ihtiyacını karşılayacak olan 5 bin metrelik bu çalışmayı kısa süre içerisinde tamamlayarak kurmakta olduğumuz arıtma tesisi projemiz ile entegrasyonunu tamamlamayı planlıyoruz.” dedi.

Mahalle sakinleri ise yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ve ekibine teşekkür ettiler.


Giresun,Giresun Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu