324379001

Esen: Sokağın sesine kulak veriyoruz

Esen: Sokağın sesine kulak veriyoruz

Kıraathanede vatandaşları ziyaret eden Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, sokağın sesine kulak vererek proje ürettiklerini söyledi.

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Akdem Kıraathanesi vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşların sorularını yanıtlayan Esen, bölgedeki ihtiyaçları tespit edip gerekli adımları atacaklarını ifade etti. Yaklaşık 3 yıldır devam eden Mahalle Buluşmaları ile Konyaaltıların sesine kulak veren Esen, ülkenin içinde bulunduğu zor ekonomik koşulların etkilerine rağmen tüm imkanlarını zorlayarak hizmet vermeye devam ettiklerini kaydetti. İnsanların ciddi geçim sıkıntıları yaşadığına dikkat çeken Başkan Esen, “Baktığınız zaman her şey güllük gülistanlıkmış gibi aksediliyor. Ancak sokağa indiğiniz zaman gerçekleri görüyorsunuz. İnsanlar bize temel hizmetleri sormuyor. Ekonominin gidişatının ne olacağı ve evine ekmek götürememenin endişesini dile getiriyor. İnsanlar kiraların geldiği durumu, gıdaya gelen zamları soruyor. Müsterih olsunlar. Yakında her şeyin değişeceğine ve düzeleceğine inanıyorum. Çünkü tüm bu sorunların anahtarı değişimden geçiyor” dedi.

“ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPIYORUZ”

Yerel yönetimlerin üzerine düşen tüm görevleri, imkanlarını zorlayarak yerine getirdiklerini dile getiren Başkan Esen, “Makamını yükseklere kuran yöneticiler elbette halkın sesini duyamaz. Halkın ne istediğini göremez ve bilemez. Kürsüden değil halkın arasına insinler. O zaman insanların gerçekte neye ihtiyacı olduğunu duyacaklar” diye konuştu. Konyaaltı Belediyesi olarak her daim vatandaşların yükünü hafifletmeye çalıştıklarını kaydeden Esen, belediye bünyesinde bulunan tüm tesislerdeki fiyatları tamamen halkın alım gününe göre ayarladıklarını belirtti.


Antalya,Konyaaltı Belediyesi
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu