324379001

GAZİANTEP’TE SUYA YÜZDE 10 İNDİRİM YAPILDI

GAZİANTEP’TE SUYA YÜZDE 10 İNDİRİM YAPILDI

GAZİANTEP’TE SUYA YÜZDE 10 İNDİRİM YAPILDI

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, GASKİ Genel Kurulu için toplanan mecliste, suda yüzde 10 indirime gitme kararı aldıklarını açıkladı.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Kasım Ayı Dönem Toplantısı’nın Birinci Birleşimi Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleşti. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin başkanlığında toplanan meclis’te toplamda 49 madde görüşüldü.

TOPLAMDA YÜZDE 37 İNDİRİME GİDİLMİŞ OLDU

Meclis gündem toplantısı sonrası GASKİ Genel Kurulu 2’nci Olağan Toplantısı’nın Birinci Birleşimi’ne geçildi. Birleşimin ana konusu içme suyunda yapılacak indirim oldu. Bu bağlamda daha önce yüzde 27 oranında indirimin yapıldığı suda, yüzde 10’luk bir indirim daha yapılacağı müjdelendi.

DÜZTEPE’YE GENÇLİK MERKEZİ YAPILACAK

Mecliste, Büyükşehir Belediyesi ile 6 Şubat Dayanışma Derneği ortaklığında Düztepe’ye yapılması planlanan gençlik merkezi meclis üyelerinin de oylarıyla karara bağlandı. 2024 yılının şubat ayında faaliyete geçmesinin hedeflendiği gençlik merkezi öğrencilere etüt ve birçok farklı branşta eğitim imkanı sağlayacak.

Başkan Fatma Şahin ilgili maddeye ilişkin yaptığı açıklamada, gençlik merkezinin yapımına maddi destek sağlayan yurt dışından birçok gönüllünün de ortak olduğunu belirterek, “Bu sürecin başlatılasında 6 Şubat Dayanışma Derneği’nin gençlik merkezinin ismi konusunda bizlerden bir talebi oldu. Bu doğrultuda merkezin isminin 6 Şubat olmasında karar kıldık” diye konuştu.


Gaziantep,Gaziantep Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu