324379001

GENÇ KOMEK YAZ OKULU KAPSAMINDAKİ YARIŞMALARDA ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

GENÇ KOMEK YAZ OKULU KAPSAMINDAKİ YARIŞMALARDA ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Konya Büyükşehir Belediyesi Genç KOMEK Yaz Okulu’nda yaz tatillerini verimli şekilde değerlendiren 7-14 yaş arası öğrenciler arasında; Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma, 40 Hadis, Resim, Öykü, Yemek, Moda Tasarımı, Sıfır Atık, Fotoğraf, Kaleli Yakan Top, Akıl

Konya Büyükşehir Belediyesi Genç KOMEK Yaz Okulu kapsamında düzenlenen yarışmalarda kazananlar belli oldu.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Genç KOMEK Yaz Okulu vasıtasıyla her yıl on binlerce öğrencinin gelişimine katkı sağladıklarını ifade etti.

Gençleri hayata en güzel şekilde hazırlamak için gayret ettiklerini belirten Başkan Altay, “Onlar bizim en kıymetli hazinelerimiz. Büyükşehir Belediyesi olarak spordan sağlığa, teorik eğitimden gezilere kadar gençlerimizin ve çocuklarımızın hizmetindeyiz. Bu kapsamda Genç KOMEK Yaz Okulu’nda da onlar için çeşitli eğitim ve etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Onlardan biri olan Genç KOMEK Yaz Okulu Yarışmaları da heyecanlı ve eğlenceli bir şekilde tamamlandı. Başarı elde eden evlatlarımızı tebrik ediyorum” diye konuştu.

Genç KOMEK 2023 Yaz Okulu Yarışmaları kapsamında Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma, 40 Hadis, Resim, Öykü, Yemek, Moda Tasarımı, Sıfır Atık, Fotoğraf, Kaleli Yakan Top, Akıl ve Zeka Oyunları yarışmaları kapsamında mücadele veren 7-14 yaş arası öğrencilerin birincilerine kablosuz kulak içi oyuncu kulaklığı ve akıllı saat, ikincilerine VR gözlük, üçüncülerine ise bluetooth kulaklık hediye edildi.

Online olarak Genç KOMEK Yaz Okulu derslerine katılan ve yarışma için Konya dışından gelen öğrenciler de heyecana ortak oldu.

Genç KOMEK Yaz Okulu’nda çok eğlendiklerini belirten öğrenciler ise Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a teşekkür etti.


Konya,Konya Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu