324379001

GENÇ OKÇULAR KUPALARINI ALDI

GENÇ OKÇULAR KUPALARINI ALDI

GENÇ OKÇULAR KUPALARINI ALDI

29 Ağustos 2022 Pazartesi

Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu Zafer Kupası Yıldızlar ve Gençler Açık Hava Puta Koşusu, Kütahya Okmeydanı Geleneksel Türk Okçuluk Tesisleri’nde gerçekleştirildi.

Zafer Kupasının ödül törenine katılan MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, MHP Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç, MHP Kütahya Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy sporculara başarılar diledi.

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık yaptığı konuşmada; “Büyük Zafer’in 100. Yıl dönümünde sizin gibi ata sporlarının gelecek nesillere aktarılmasında emek veren, ter döken kardeşlerimizi Kütahya’da ağırlamanın onuru ve mutluluğunu yaşıyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş ise; “1071 yılında tapusunu aldığımız, yüz yıl önce bu günlerde 7 düvele defol git dediğimiz kutsal topraklardasınız. Önemli bir etkinlik içindeyiz. Kurtuluş savaşımızın yüzüncü yıl dönümünde sizleri burada misafir etmek, bu yarışmalarda sizleri izlemek şehrimiz adına bize de büyük bir kazanç sağlamıştır. Sizleri yetiştiren değerli ailelerinize, değerli hocalarınıza, kulüp başkanlarınıza şahsım, partim ve ilim adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Zafer Kupasında derece alan sporcu ve kulüplere kupa ve madalyaları MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu yetkilileri tarafından verildi.

Zafer Kupası ödül törenine, MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, MHP Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç, MHP Kütahya Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy, Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu yetkilileri, sporcular ve sporcu aileleri katıldı.
Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Görüntülenme sayısı: 12


Kütahya,Kütahya Belediyesi
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu