324379001

Gençlere ‘Teknoloji bağımlılığı’na karşı psikoeğitim

Gençlere ‘Teknoloji bağımlılığı’na karşı psikoeğitim

Samsun Büyükşehir Belediyesi ile İlkadım Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle üniversite hazırlık kurslarında eğitim alan 200 öğrenciye ‘Teknoloji Bağımlılığı ve Ekran Kullanımı’ konulu psikoeğitim sunumu yapıldı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi, eğitimden, spora, kültürel faaliyetlerden sosyal çalışmalara gençlere yönelik özel proje ve çalışmaları hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi ile İlkadım Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle  yapılan çalışma kapsamında üniversite hazırlık kurslarında eğitim alan 200 öğrenciye ‘Teknoloji Bağımlılığı ve Ekran Kullanımı’ konulu psikoeğitim sunumu yapıldı.
Sunum, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Kadın Aile ve Toplum Hizmetleri Şube Müdürlüğü’ne bağlı SADEM Aile Danışma ve Eğitim Merkezi Birim Sorumlusu Uzm. Psikolog T. Emrah Talay, tarafından yapıldı. Programda gençlere teknoloji bağımlılığına yönlendiren faktörler, bağımlılığın göstergeleri, bağımlılık süreci, bağımlılığının fiziksel, psikolojik, sosyal, zihinsel ve manevi gelişime etkileri ile korunmak için neler yapılabileceğine ilişkin bilgiler verildi. Öğrencilerin bu konu ile ilgili merak ettikleri sorular cevaplandırıldı. Çalışma kapsamında farklı alanlarda öğrencilere, kadınlara ve ailelere seminer, eğitim ve sunum programlarının düzenlenmeye devam edeceği belirtildi.  


Samsun,Samsun Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu