324379001

Gençlik Meclisi Temmuz Ayı Toplantısı Yapıldı

Gençlik Meclisi Temmuz Ayı Toplantısı Yapıldı

Gençlik Meclisi Temmuz Ayı Toplantısı Yapıldı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi, Temmuz ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Gençlik Meclisi Başkanı Ozan Şükrü Kayapınar Kemer’de çıkan yangından dolayı üzüntü duyduklarını ifade ederek “Gençlik Meclisi üyeleri olarak aktif destek vermeye hazırız” dedi.

Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi’nin Temmuz ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi. Toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Kayapınar, Kemer ilçesinde meydana gelen yangın nedeniyle derin üzüntü duyduklarını belirterek, bölgedeki yangın söndürme çalışmalarına Gençlik Meclisi üyeleriyle birlikte aktif destek vermeye hazır olduklarını ifade etti. Toplantıda ayrıca çalışma grupları oluşturuldu. Bu grupların farklı konularda etkinlikler düzenleyerek kent gençliğinin sosyal ve kültürel gelişimine katkıda bulunması planlanıyor.

Engelli Çalışma Grubu Kuruldu

Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Ozan Şükrü Kayapınar, toplantıda oluşturulan Engelli Çalışma Grubu’na büyük önem verdiklerini ve özel projeler üreteceklerini söyledi. Kayapınar, “Belediyemiz engelsiz Antalya kapsamında hali hazırda birçok çalışma yürütüyor. Gençlik Meclisi olarak bunlara ek neler sunabiliriz diye bir engelli çalışma grubu oluşturduk. Daha önce bağımlılık, istismar, kadına yönelik şiddet konusunda çalışma gruplarımızı oluşturmuştuk. Bu alanlarla ilgili çalışlarımızı kurum kuruluşlarla işbirliği içinde devam ettiriyoruz. Aynı şekilde engelli vatandaşlarımız, arkadaşlarımız için de özel projelerimizi hayata geçirmeyi planlıyoruz” dedi.


Antalya,Antalya Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu