324379001

GİRESUN’UN ULAŞIM AĞINDA KONFOR ARTIYOR

GİRESUN’UN ULAŞIM AĞINDA KONFOR ARTIYOR

GİRESUN’UN ULAŞIM AĞINDA KONFOR ARTIYOR

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun talimatıyla şehir genelinde konforlu ulaşım için sıcak asfalt çalışmaları sürüyor.

Şehrin farklı mahallelerinde alt ve üstyapı yenileme çalışmalarını sürdüren Giresun Belediyesi, belirlenen program dâhilinde yol yapım işlerine devam ediyor.

Hem ara sokaklar hem de caddeleri kapsayan sıcak asfalt çalışması ile birlikte yollar yenileniyor.

Bu kapsamda, her geçen gün büyüyüp gelişen ve buna paralel olarak nüfus yoğunluğu da artan Gedikkaya Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışması yapıldı.

Cumartesi Pazar alanı ile Göğüs Hastanesi arasındaki yol (Gedikkaya Caddesi) sıfır asfalt ile kaplandı. Hastane, yurt, okullar ve konutların yer aldığı ve yoğun bir trafik akışının sağlandığı güzergahta yapılan asfalt çalışması tamamlanarak yol araç trafiğine açıldı.

Çok uzun zamandır asfalt çalışması yapılmayan bu yolun asfaltlanmasından dolayı son derece memnun kalan araç sürücüleri: “Böylesine yoğun bir trafik akışı olan yol uzun seneler önce asfalt görmüştü. Yolun güzelleşmesini ve konforunu sağlayan Belediye Başkanımız Aytekin Şenlikoğlu ve ekibine teşekkür ediyoruz.” dedi.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ise yaptığı açıklamada: “Şehrimizin her karışına hizmet götürmenin gayretindeyiz. Ulaşımda tamamıyla konforu sağlamış bir Giresun için çalışıyoruz. Sürdürdüğümüz asfaltlama çalışmalarına mahalle ayrımı yapmadan, ana arter ve ara sokaklarında da devam ediyoruz. Bizim için esas olan gelecek nesillere sorun değil güzellik bırakmak. Tüm mesaimizi, tüm imkânlarımızı daha yaşanılabilir bir Giresun için kullanıyoruz." şeklinde konuştu.


Giresun,Giresun Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu