324379001

Göksu’nun caddeleri güzelleşiyor

Göksu’nun caddeleri güzelleşiyor

Göksu’nun caddeleri güzelleşiyor

Kepez Belediyesi, Göksu Mahallesi’nde, bölgenin prestijini artıracak bir cadde düzenlemesi yapıyor.  Sıcak asfalt konforuna kavuşturulan Farabi Caddesi’nin kaldırım ve orta refüjü de tamamlanıyor.

Kepez Belediyesi, imar düzenlemesiyle site tarzı konut yapımının önünü açtığı Göksu Mahallesi’nin caddelerini de, alt ve üst yapı hizmetleriyle modern bir şehir kimliğine kavuşturuyor. Bölgenin güzelleşmesine katkı sağlayan caddelerden biri de Farabi Caddesi oldu. Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, geçtiğimiz yıllarda ulaşıma açtığı caddenin ilk olarak yağmur suyu drenaj kanalını yaptı. Daha sonra caddedeki aydınlatma direklerinin iletim hatları yer altına alındı.
Caddenin alt yapı çalışması neticesinde kullanılamaz hale gelen asfaltı da yenilendi. Freze iş makinesiyle eski asfalt kaldırılarak, yerine sıcak asfalt serildi.  Farabi Caddesi ile 6849 ve 6850 sokaklarda, toplam 18 bin m2 yolda 3 bin 500 ton sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi.

Farabi Caddesi’nde kaldırım çalışması

Cadde düzenlemesinde sıra kaldırım ve refüj çalışmasına geldi. Fen İşleri Müdürlüğü, parke kaldırım çalışmasıyla caddenin yaya trafiğini de emniyetli ve konforlu hale getiriyor. Devam eden kaldırım ve refüj yapımının önümüzdeki günlerde tamamlanması planlanıyor.
Caddede, 1500 metre orta refüj, 3 bin 500 metrekare de parke kaldırım ile 1000 metre bordür taşı çalışması yapılacak.   Şerit çizgi uygulaması ve trafik levhalarının konulmasıyla Farabi Caddesi düzenlemesi tamamlanmış olacak.   
 

Antalya,Kepez Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu