324379001

Göynük kapalı pazar yerine kavuşuyor

Göynük kapalı pazar yerine kavuşuyor

Göynük kapalı pazar yerine kavuşuyor

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun “Her Mahalleye bir pazar yeri” projesi kapsamında Göynük Mahallesi'ne kapalı pazar yeri yapılacak.

Kuzdere, Arslanbucak ve Çamyuva mahallelerinden sonra Göynük Mahallesi'ne de kazandırılacak olan kapalı pazar yerinde 1 Kasım'da ihaleye çıkıldıktan sonra çalışmalara başlanılacak.

Göynük Mahallesi 172 ada 1 parselde 1835 metrekarelik bir alanda yapılacak olan pazar yerinde, tuvaletler, zabıta noktası, çay ocağı, satış ünitesi yer alacak.

Toplam 80 esnafın tezgah açabileceği pazar alanında 1060 metrekarelik satış ünitesi de yer alacak. Vatandaşların satış ünitesini çok amaçlı olarak kullanılabileceği belirtildi.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, daha önce Kuzdere, Arslanbucak ve Çamyuva mahallelerine olduğu gibi Göynük Mahallesi'ne de kapalı pazar yeri kazandıracaklarını söyledi.

Yapılacak olan ihale sonrası pazar alanında çalışmalara hızla başlayacaklarını ifade eden Başkan Topaloğlu, “Göynük mahallemizdeki vatandaşlarımız kapalı pazar yerine kavuşuyor. Arkadaşlarımız çalışmalarına devam ediyor. Her mahalleye bir pazar yeri projemiz kapsamında Göynük'ten sonra Tekirova mahallemizde de kapalı pazar yeri yapacağız. Vatandaşlarımız ve esnafımız yağmurdan, çamurdan ve güneşten korunarak rahatlıkla alışverişlerini yapabilecekler. Şimdiden Kemerimize hayırlı olsun.” dedi.


Antalya,Kemer Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu