324379001

GÜMÜŞHANE BELEDİYE BAŞKAN ÇİMEN, HALK OTOBÜSÜNDE ŞOFÖRLÜK YAPTI

GÜMÜŞHANE BELEDİYE BAŞKAN ÇİMEN, HALK OTOBÜSÜNDE ŞOFÖRLÜK YAPTI

GÜMÜŞHANE BELEDİYE BAŞKAN ÇİMEN, HALK OTOBÜSÜNDE ŞOFÖRLÜK YAPTI

Belediye Başkanı ve Gümüşhane AK Parti Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen, Şehir merkezinde Özcan Mahallesi  ile Bağlarbaşı Mahallesi’nde  Sema Doğan Yaşam Alanı arasında hizmet veren halk otobüsünde şoförlük yaptı.

Şoför Engin Çelik’ten halk otobüsünü  teslim alan Başkan Çimen, yaklaşık 5 km’lik yolda gidiş dönüş olarak yaptığı şoförlükte duraklardan yolcu aldı. Şoför koltuğunda Başkan Çimen’i gören yolcular önce şaşırdılar, daha sonra ise Başkan Çimen’le yol boyu sohbet ettiler.

Şehir merkezinden aldığı yolcuları Üniversite ve Sema Doğan Yaşam Alanı’na götüren Başkan Çimen dönüşte de  aldığı yolcuları  son durak olan Özcan Mahallesi durağına bırakırken, Gümüşhanespor’un maçına gidecek yolcuları da Yenişehir stadına  götürdü.

Yaptığı halk otobüsü şoförlüğü sonrasında bir değerlendirme yapan Başkan Çimen şunları söyledi:

“Esas olan hizmettir. Vatandaşımıza hizmetin sınırı olmaz. Biz de bugün hem halk otobüsü şoförlerimizin mesleklerini icrasında neler yasadıklarını görmek, hem de yolcularımızla hasbihal etmek üzere Engin Çelik kardeşimizden bir süreliğine otobüsünü alıp şoförlük yaptık. Allah kolaylık versin şoförlerimizin işi kolay değil. Ama ben bu zorluğu çekerek Gümüşhanemize hizmet veren şoför kardeşlerime teşekkür ediyorum. Onlar Gümüşhane Üniversitemizde okuyan yirmi bine yakın öğrencimize ve halkımıza hizmet veriyorlar. Diğer taraftan; Türkiye’de ilk olarak 2015 yılında, yani 9 yıl önce Gümüşhane Belediyesi olarak bizim yaptığımız kapalı ve klimalı duraklardan aldığımız  yolcularımızdaki rahatlık beni son derece mutlu etti. Ben, yolcularımıza da şoförlerimize de tekrar kazasız yolculuklar diliyor, saygılar sunuyorum.”


Gümüşhane,Gümüşhane Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu