324379001

GÜNDÜZ ÇOCUK BAKIMEVİ’NDEKİ MİNİKLERİN MEZUNİYET HEYECANI

GÜNDÜZ ÇOCUK BAKIMEVİ’NDEKİ MİNİKLERİN MEZUNİYET HEYECANI

GÜNDÜZ ÇOCUK BAKIMEVİ’NDEKİ MİNİKLERİN MEZUNİYET HEYECANI

Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık’ın göreve gelir gelmez hayata geçirdiği projelerinden bir tanesi olan ve örnek gösterilen Kütahya Belediyesi Gündüz Çocuk Bakımevi’nin minik öğrencileri mezuniyet heyecanı yaşadı.

Türkiye’de ilk ve bakanlık onaylı olarak Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğümüz bünyesinde faaliyet gösteren Gündüz Çocuk Bakımevi’ndeki minikler, Kütahya Belediyesi Konferans Salonu’nda düzenlenen mezuniyet töreniyle anlamlı bir adım attı. Belediye Başkan Vekilimiz Abdullah Damcı’nın da katıldığı törende minik yavrularımız, mezuniyet heyecanını arkadaşları, öğretmenleri ve aileleriyle birlikte yaşadı.

Törende öğrencilere ve ailelerine hitaben bir konuşma yapan ve 2019 yılında göreve gelir gelmez Gündüz Çocuk Bakımevi’ni kurduklarını belirterek sözlerine başlayan Belediye Başkan Vekilimiz Abdullah Damcı, “4 yıldır dolu dolu bir süreç geçiriyoruz ve gerçekten güzel bir iş yapmışız. 3 sınıfımız ve toplam 60’a yakın öğrencimiz var ama ciddi anlamda da bir teveccüh var. Sayın müdürümüzle istişare ettik ve artık fiziki şartlar müsaade etmiyor buna. İnşallah ilerleyen süreçte tam teşekküllü bir bina düşünüyoruz. Tamamen Gündüz Çocuk Bakımevi’ne ait bir bina düşünüyoruz, fiziki donanımı ve şartlarıyla. İnşallah bunu da gerçekleştiririz. Bizim göz bebeğimiz, değerimiz çocuklarımız için ne yapsak azdır. Biz de bu yönde ciddi projelere imza atmaya çalışıyoruz. Özellikle çocuklarımızın Kütahya’da iyi zaman geçirebilmeleri noktasında da projelerimiz içerisinde mutlaka çocuklara yönelik birimler oluşturmaya çalışıyoruz. Buna örnek olarak en son hizmete girecek olan Yedigöller bölgemizde de bir kuş köyü düşünüyoruz çocuklarımız için. Trafik eğitim pistimiz var yine orada, at binmek için at çiftliğimiz var. İnşallah ikinci etapta da oraya bir çocuk köyü düşünüyoruz. Yakında açılışını gerçekleştireceğimiz Kent Park’ın içerisinde bu bölgenin ve ilimizin en büyük Çocuk Eğlence Merkezini yaptık. Daha önce atıl durumda olan yüzme havuzunu dönüştürdük. Millet Bahçesi’nde çok büyük bir restoran ve kafe var. Kitap kafe olarak düşünülmüş ama Kütahya’da Ziraat Bankası’nın arkasında bulunan Gülten Dayıoğlu Kütüphanemiz var. Kütüphaneyi de oraya, Millet Bahçesi’ne taşıyoruz. Anne babalar orada vakit geçirirken çocuklar da kitap okuyacak, dersine çalışacak inşallah. Katılımınız için çok teşekkür ediyorum. Çocuklarımıza bundan sonraki yaşamlarında başarılar diliyorum. Mezun olanlara ilkokulda üstün başarılar diliyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.
Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu