324379001

Halk Mama Projesi için başvurular sürüyor

Halk Mama Projesi için başvurular sürüyor

Halk Mama Projesi için başvurular sürüyor

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek göreve geldiği ilk günden bu yana sosyal projelerle halkın yanında yer almaya devam ediyor. Ekonomik krizin boyutu günden güne büyürken, vatandaşların artan sosyal destek ihtiyacını karşılamak için var gücüyle çalışan Antalya Büyükşehir Belediyesi, bebekler sağlıkla büyüsün diye Halk Mama Projesini başlattı. Başvurular sürerken, incelemeleri tamamlanan ailelerin bebekleri kısa süre sonra Halk Mama ile buluşacak.

Son dönemde mama fiyatlarında yaşanan astronomik artışlar bebekli aileleri ekonomik anlamda zorlarken, Antalya Büyükşehir Belediyesi bebekler sağlıkla büyüsün diye Halk Mama Projesini başlattı. Proje ile artan fiyatlar karşısında çaresiz kalan anne babalar rahat nefes alırken, her şeyin en iyisine layık olan bebekler Halk Mama ile ihtiyacı olan gıdaları alıp sağlıkla beslenip büyüyecek.

İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE MAMA DESTEĞİ

Büyükşehir Belediyesi, bebeklerin ilk 6 ay sadece anne sütü verilmesi gerektiğinden yola çıkarak 6’ncı aydan itibaren verilmesi uygun ve tamamlayıcı beslenme statüsünde olan mamayı ihtiyaç sahibi aileler ile buluşturacak. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Halk Mama projesine başvurmak isteyen aileler ilçelerde Antalya Büyükşehir Belediyesi ilçe hizmet birimi veya ATASEM kurs merkezlerine, Antalya merkezde ise Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bizzat başvurabilecek. Belediye sitesinden online başvuru da yapabilecek. Büyükşehir Belediyesi, sosyal hizmet uzmanlarının yapacağı inceleme sonrasında 6-24 ay çocuklara her ay 12 adet mama desteği sağlanacak.


Antalya,Antalya Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu