324379001

HEMŞEHRİLERİMİZİN MEMNUNİYETİNİ ÖNEMSİYORUZ

HEMŞEHRİLERİMİZİN MEMNUNİYETİNİ ÖNEMSİYORUZ

HEMŞEHRİLERİMİZİN MEMNUNİYETİNİ ÖNEMSİYORUZ

HEMŞEHRİLERİMİZİN MEMNUNİYETİNİ ÖNEMSİYORUZ

        Afyonkarahisar Belediyesi, vatandaşların belediyenin faaliyetleri ile ilgili görüşlerinin alınması amacıyla belirli zamanlarda yaptığı ‘katılımcı memnuniyet anketi’ çalışmasını sürdürüyor. Belediye resmi internet sitesi (www.afyon.bel.tr) üzerinde yer alan ankete isteyen herkes katılabiliyor.

 “Afyonkarahisar için çalışıyoruz” sloganıyla hayata geçirilen ve hizmetlerini 7/24 esasına göre sürdüren Afyonkarahisar Belediyesi, vatandaşlardan gelen talep, istek ve şikâyetlere göre müdürlük bazında anket çalışmalarını sürdürüyor.

Ulaşılabilen, şeffaf ve çözüm üreten bir belediyecilik anlayışıyla 7/24 hizmetlerini sürdüren Belediyemiz; sosyal medya, başvuru masaları, çağrı merkezi ve Whatsapp ihbar hattı kanalları üzerinden vatandaşlardan gelen talep, istek ve şikâyetleri en kısa sürede ilgili müdürlüğe iletiyor. Takibi yapılan ve ilgili müdürlük tarafından çözüme ulaştırılan talep ve istekler hakkında, vatandaşlara geri dönüş yapılarak anket çalışması gerçekleştiriliyor. Bu tür çalışmaların yanı sıra Belediyemiz resmi internet sitesini de ziyaret edenler için hizmetlere ve yönetime katkı sunulması amacı ile anket çalışması yapılıyor. Mayıs ve Haziran aylarını kapsayan ankette 22 soru da katılımcıların görüşü alınıyor.

KATILIMCI BELEDİYECİLİK

“Halka en iyi hizmeti sunmak için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Aynı zamanda katılımcı belediyecilik anlayışı gereğince vatandaşlarımızın olumlu/olumsuz eleştirilerini değerlendirerek çözüm üretmek için yenilikçi adımlar atmaktayız. Vatandaşlarımızın belediyemize yönelik talep ve isteklerinin belirlenmesi amacıyla anket yapılmaktadır.”

 

MEMNUNİYET ANKETİMİZE KATILMAK İÇİN TIKLAYIN

https://ecozum.afyon.bel.tr/WebBasvuru/2023-yili-mayis-haziran-anket#/

 


Afyonkarahisar,Afyonkarahisar Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu