324379001

“Herşeye inat 2024’e karamsarlıkla değil umutla gireceğiz”

“Herşeye inat 2024’e karamsarlıkla değil umutla gireceğiz”

“Herşeye inat 2024’e karamsarlıkla değil umutla gireceğiz”

Başkan Kesimoğlu, 2023’ün son günündeki mesajıyla gündeme yine damgasını vurdu;

“Herşeye inat 2024’e karamsarlıkla değil umutla gireceğiz”

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, yeni yıl dolayısıyla 2023’ün son gününde bir mesaj yayımlayarak gündeme yine damgasını vurdu. Kesimoğlu açıklamasına şu sözlerle başladı:

“Zor bir yılı geride bırakıyoruz”

“2023 oldukça zorlu bir yıl oldu. Aslında sıkıntılı süreç 2020 yılından bu yana hayatımızı hep olumsuz etkiledi. Pandemi tüm dünyada yaşamımızı alt üst etti. Ardından ülkemizde yaşanan ekonomik darboğazdan halen çıkabilmiş değiliz. 2023 yılının başlarında, birçok ilimizi etkileyen ve onbinlerce insanımızı kaybettiğimiz bir deprem felaketi yaşadık. İklim krizini derinden hissettik. Doğal afetler, orman yangınları hep hayatımızın içindeydi. Başka ülkelerde insanlık olarak çok eskilerde kalması gereken savaş gerçeğinin yine yaşandığını görüyoruz. 2023’ü bitirmeye yakın ise ülke olarak yüreğimizi yakan şehit haberleriyle sarsıldık. Her anlamda çileli ve zor bir seneyi geride bırakıyoruz. Ama her şeye rağmen gelecekten umutluyuz” dedi.

“Atatürk’ün izinde her türlü zorluğun üstesinden geleceğiz”

Geride bırakılan yılda, Cumhuriyetimizin 100. yılının kıvanç ve erdemini yaşadığımızı ifade eden Kesimoğlu; “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün mirasının izinde her türlü zorluğun ve olumsuzluğun üstesinden gelebileceğimizin inancını yitirmedik. 2023 yılında karşılaştığımız toplumsal, sosyal ve ekonomik sıkıntıların, vazgeçilmezimiz olan kurucu değerlerimizden aldığımız kudret ile ortadan kalkacağına inancım tamdır” dedi.

“Vatandaşlarımızın yüreğindekiler bizleri cesaretlendirdi, gücümüzü tazeledi”

Yeni yıl öncesi esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldiğini belirten Kesimoğlu; “Hemşehrilerimiz, bütün olumsuzluklara rağmen, yüreklerinden umudu hiç çıkarmamış. Bu bizleri de cesaretlendirdi, gücümüzü tazeledi. İnsanlık, umudunu yitirmezse, yüreğini ortaya koyarsa, başaramayacağı hiç bir şey, ortadan kaldıramayacağı hiç bir engel yoktur. Bugün 31 Aralık. Acılarımızdan, kayıplarımızdan ve yaşadığımız üzüntülü süreçlerden ders alarak, geleceğimize yeni bir sayfa açmanın tam zamanı. 1 Ocak itibariyle, daha iyisi ve daha güzeli için elbirliğiyle mücadele edeceğiz. Onlardan emanet aldığımız geleceği, çocuklarımıza daha yaşanabilir bir kalitede bırakmak için çabalayacağız” diye konuştu.

Kırklareli Belediyesi olarak, 2023 yılında da tüm imkanlarla vatandaşların rahatı ve güvenliği için olağanüstü bir gayretle çalıştıklarının altını çizen Kesimoğlu, açıklamasını şu sözlerle tamamladı.

“2024 ve sonrasında da elbirliğiyle Kırklareli için çalışacağız”

“Her türlü engelleme ve zorluğa rağmen, hizmetlerimizi maksimum düzeyde devam ettirdik. Personelimizin de çalışma şartlarını, haklarını hep koruduk. Herşeye inat 2024’e karamsarlıkla değil, umutla gireceğiz. Personelimizle birlikte Kırklareli için hizmet etmeyi, yeni atılımları hayata geçirmeyi sürdüreceğiz. Şimdi taptaze umutlarla yeni bir yıla, yeni bir yüzyıla ‘merhaba’ demek ve aydınlık yarınlara yürümek için en güzel gündür. İlimizde ve ülkemizde hastalıkların, terörün, savaşların son bulduğu barış, hak, hukuk ve adalet dolu bir yıl olmasını istiyorum. Beklentilerimizin ve hayallerimizin gerçeğe dönüşmesi temennisiyle, eşim Sibel Kesimoğlu ile birlikte, tüm vatandaşlarımızın yeni yılını en içten dileklerimizle kutluyor, aileleriyle birlikte hepsine sağlık, huzur ve bollukla geçen bir yıl diliyoruz. Kırklarelililere selam, sevgi ve saygılarımı sunuyoruz.”


Kırklareli,Kırklareli Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu