324379001

İFTAR SOFRALARI GÖNÜL SOFRALARINA DÖNÜŞÜYOR

İFTAR SOFRALARI GÖNÜL SOFRALARINA DÖNÜŞÜYOR

İFTAR SOFRALARI GÖNÜL SOFRALARINA DÖNÜŞÜYOR

Kütahya Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, iftar programlarımız kapsamında Fatih ve çevre mahalleler için düzenlenen iftar yemeğinde hemşehrilerimizle bir araya geldi.

Birlik, beraberlik, yardımlaşma ve paylaşma ayı olan Ramazan’da Kütahya Belediyemiz tarafından hazırlanan etkinlikler, şehrimizde manevi bir ortamda yaşanmaya devam ediyor. Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık da hemşehrilerimizi aynı sofrada buluşturmak için kurulan iftar sofralarında vatandaşlarımızla bir araya geliyor. Eşi Fatma Işık ile birlikte Fatih Mahallesindeki iftar programına katılan Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, yaşanan deprem felaketi ile bu yıl ramazan ayının buruk bir şekilde geçtiğini belirtti. Başkanımız Işık; “11 ayın sultanı bolluk, bereket ve yardımlaşma ayı olan mübarek Ramazan Ayımız hepimize hayırlı uğurlu olsun. Bu mübarek ayda başta oruç tutmak olmak üzere yapmış olduğumuz her türlü ibadeti Rabbim dergahında kabul eylesin. Malum bu ramazanı biraz buruk geçiriyoruz. Ülkemizin 11 ilinde meydana gelen deprem felaketi nedeniyle hem ilimizde hem de diğer illerimizde misafir olarak ağırladığımız depremzedelerimiz başta olmak üzere o bölgedeki depremden zarar görmüş vatandaşlarımıza sabırlar diliyoruz. Millet olarak bu yarayı sarma adına gerçekten büyük fedakarlıklarda bulunuyoruz. Devletimiz şükürler olsun o bölgeyi bir an önce imar etmek için çalışıyor. İnşallah önümüzdeki ramazanlarımız çok daha huzurlu ve bu tür afetlerden arınmış olarak geçer. Bu davete icabet eden siz değerli hemşehrilerime katılımlarınızdan dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

İftar programında Bereket Kart uygulamasından bahseden Başkanımız Işık, vatandaşlarımızın gönül rahatlığı ile belediyemize gelerek bu uygulamamızdan yararlanabileceklerini ifade ettiği konuşmasında “Belediyemizin giriş katında ve birinci katında Bereket Kart uygulamamız devam ediyor. Evine ramazan malzemesi almak isteyen, yardıma muhtaç hemşehrilerimizin gönül rahatlığı ile gelip bu desteğimizden yararlanma hakkı var. Çekinecek ya da ayıplanacak bir durum yok. Milletimizin emanetini, bu ramazan ayı nedeniyle böyle bir uygulama ile sizlere vermeye çalışıyoruz. Onun dışında da diğer uygulamalarımız devam ediyor. Bir kez daha ibadetlerimiz kabul olsun. Katılımınız için hepinize teşekkür ediyorum, hayırlı ramazanlar diliyorum. Yaklaşan bayramımızı da şimdiden canı gönülden kutluyorum” dedi.

İftar programına MHP Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy, mahalle muhtarları, Kütahya Belediyesi birim müdürlerimiz ve çok sayıda mahalleli katıldı.
Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu