324379001

Jandarmanın Sirenlerini Bu Sefer Özel Çocuklar Çaldı

Jandarmanın Sirenlerini Bu Sefer Özel Çocuklar Çaldı

Jandarmanın Sirenlerini Bu Sefer Özel Çocuklar Çaldı


Aydın İl Jandarma Komutanlığı ekipleri özel çocuklarla bir araya geldi. Düzenlenen etkinlikte jandarma motosikletlerine binen çocuklar siren çalarak, araçlar ile tur attı.
 
Aydın İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Efeler ilçesi Orta Mahalle’de faaliyet gösteren Atatürk Özel Eğitim Meslek Okulu’nda eğitim gören özel çocuklarla bir araya geldi. İlk olarak Jandarma motosikletlerine binip kasklarını takan öğrenciler okul içerisinde tur atarken, jandarma araçlarına binen öğrenciler de siren çalıp anons etti. Anonslarında ’Jandarmayı çok seviyoruz, okulumuza geldikleri için çok mutlu olduk, iyi ki varlar’ gibi cümlelerle jandarma ekiplerine olan sevgilerini gösteren öğrenciler jandarmanın faaliyetlerini dinledi. Son olarak Jandarma bomba arama ve yangın tespit köpekleri ile bir araya gelen öğrenciler köpeklerin gösterilerini ilgiyle izledi. Etkinlik sonunda öğrencilere Türk Bayrağı, balon ve içerisinde trafik kurallarının bulunduğu boyama kitabı hediye edildi.

Jandarma ekiplerine okullarına geldikleri için teşekkür eden öğrenciler, "Jandarma ekiplerinin okulumuza gelmesine çok mutlu olduk.Motosikletlere ve arabalara bindik, gezdik güzel zaman geçirdik. Arabaların ve motosikletlerin sirenlerine bastık, anons ettik. Köpekler de çok güzellerdi onlara dokunduk, sevdik. Jandarmayı çok seviyoruz" ifadelerini kullandı.

Ankara,İç İşleri Bakanlığı
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu