324379001

JAPONYA HEYETİNDEN YENİ ENGELLİ ARAÇLARINA TAM NOT - BAŞKAN YÜCEL’E TEŞEKKÜR MEKTUBU

JAPONYA HEYETİNDEN YENİ ENGELLİ ARAÇLARINA TAM NOT - BAŞKAN YÜCEL’E TEŞEKKÜR MEKTUBU

JAPONYA HEYETİNDEN YENİ ENGELLİ ARAÇLARINA TAM NOT - BAŞKAN YÜCEL’E TEŞEKKÜR MEKTUBU

Japonya Büyükelçiliği tarafından açılan Yerel Projelere Hibe Programı kapsamında Alanya Belediyesi’ne engelli bireylerin kullanımı için iki adet araç kazandırılmıştı. Büyükelçilikten proje kabul incelemesi yapmaya gelen heyet, araçlara onay verdi ve iş birliği için Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e bir mektupla teşekkür ettiler.

Japonya Büyükelçiliği tarafından açılan Yerel Projelere Hibe Programı’na Alanya Belediyesi tarafından hazırlanan proje ile katılım sağlanmıştı. ‘Alanya’da Engelli Bireyler İçin Ulaşım Aracı Sağlama Projesi’ Japonya Büyükelçiliği tarafından kabul edilerek Alanya Belediyesi’ne 74 bin 281 dolar hibe kazandırılmıştı. Hibe yoluyla 2 adet araç Engelli Koordinasyon Merkezi’nin envanterinde yerini aldı. Araçlar engelli lifti gibi eklentilerle engelli vatandaşların kullanımına uygun hale getirildi.

BAŞKAN YÜCEL: TÜM ALANYA HALKI ADINA TEŞEKKÜR EDERİM

Konuyla ilgili Japonya Büyükelçiliği’nden bir heyet Alanya’ya geldi. Araçların durumu ve kullanımı ile ilgili tamamlama incelemesi yapmaya gelen Japonya Büyükelçiliği Ekonomi Bölümü Katibi Wataru Ishii ve Proje Uzmanı Pınar Cantürk ilk olarak Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret ettiler. Ziyarette Wataru İshii, Başkan Yücel’e iş birliği için teşekkür etti. Başkan Yücel’de, “Japonya Büyükelçiliği ile sağladığımız iş birliği neticesinde sağlanan hibe kapsamında Engelli Bireyler İçin Taşıma Aracı Alımı Projesi tamamlandı. Projenin takibi amacıyla kentimize gelen Japonya Büyükelçiliği Ekonomi Bölümü Katibi Wataru Ishii ve Proje Uzmanı Pınar Cantürk’ü misafir ettik. Desteklerinden dolayı Japonya Büyükelçiliği’ne tüm Alanya halkı adına teşekkür ederim.” dedi.

TAMAMLAMA İNCELEMESİ BAŞARILI OLDU

Japonya Büyükelçiliği adına araçları inceleyen heyet daha sonra Alanya Aile Kadın Destek ve Engelli Koordinasyon Merkezi’nde ağırlandı. Burada hem merkezde yapılan çalışmaları görme imkanı bulan heyet hem de araçların durumunu ve kullanımını denetledi. Araçların standartlara uygun olduğunu belirten Japonya Büyükelçiliği Ekonomi Bölümü Katibi Wataru Ishii, tamamlama incelemesinin başarılı olduğunu belirtti.

BAŞKAN YÜCEL’E TEŞEKKÜR MEKTUBU

Alanya ziyaret sonrası bir Wataru Ishıı bir mektupla Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e teşekkür etti. Ishıı mektupta şu ifadelere yer verdi: “Tamamlama incelemesinde göstermiş olduğunuz iş birliği ve misafirperverlik için çok teşekkür ederim. Lezzetli Türk yemeklerini, muhteşem Alanya manzarası eşliğinde deneyimlemiş olup, keyifli ve güzel bir ziyaret gerçekleştirmiş olduk. Ayrıca, Belediye Başkanı Adem Bey'e de yoğun zamanında bize kendisiyle tanışma fırsatı verdiği için teşekkür ederim. 2 aracın sorunsuz bir şekilde sağlanmış olması ve engelli vatandaşların taşınması için uygun bir şekilde faaliyet gösterdiğine şahit oldum.  Başkan Yücel’e insanlık yararına böyle faydalı bir projeyi hayata geçirdiği için çok teşekkür ederim.”


Antalya,Alanya Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu