324379001

Kadın tekvandoculardan ‘Saçım saçın olsun’ kampanyasına destek

Kadın tekvandoculardan ‘Saçım saçın olsun’ kampanyasına destek

Kadın tekvandoculardan ‘Saçım saçın olsun’ kampanyasına destek

Kepez’in kadın tekvandocuları, kanserle mücadele ederken saçları dökülenler için başlatılan ‘Saçım saçın olsun’ kampanyasına destek oldu
 
Kepez Belediyesi Spor Kulübü’nün ev hanımı tekvandocuları, Kansersiz Yaşam Derneği'nin başlattığı ‘Saçım saçın olsun’ kampanyasına katılarak saç bağışı yaparak dikkat çekiyor. Lisanslı sporcular olan kadın tekvandocular, geçen yıl da destekledikleri kampanyaya, bu yıl 11 saç bağışı daha topladı. Aralarında yakınlarını kanser hastalığından kaybeden kadınların olduğu sporcular, lösemili bireylere faydalı olmak için kolları sıvadı. Sosyal medyayı da kullanarak çevrelerine bu kampanyaya destek çağrısı yapan kadınlar, 11 kadının saçlarını bağışlamalarına vesile oldu.
 
ÖRNEK OLUYORLAR
 
Kepez Belediyesi’nin yaptığı kütüphanelere kitap bağışı, SMA hastası çocuklar yararına plastik toplama gibi birçok sosyal sorumluluk projelerinde rol alan tekvandocular, Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Hakan Çatal ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü ziyaret etti. Başkan Tütüncü, çocuklarını yetiştirip evlerini idare ederken bu tür çabalara imza atan tekvandoculara teşekkürlerini iletti. Kadınların dokunduğu her yerin cennetten bir köşeye dönüştüğünü belirten Başkan Tütüncü, “Kadınlar bizim hem başımızın tacı hem gönüllerimizin ilacı. Çok önemli bir duyarlılığa işaret ediyorsunuz. Kitap bağışı kampanyamıza da önemli katkı koydunuz. Çok değerli duyarlılıklar. Her birinizin kalbine sağlık…” dedi. Başkan Tütüncü, kadın sporcuların bu çabalarına mavi tur hediye ederek teşekkür etti.
 
Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Hakan Çatal da, sporcuların çeşitli projeler ile diğer spor kulüplerine de örnek olduğunu belirterek, saç kampanyasını tamamlama finalini Başkan Tütüncü ile birlikte yapmak istediklerini söyledi.
 

Antalya,Kepez Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu