324379001

Kadınlar yaşadıklarını tiyatroyla anlattı

Kadınlar yaşadıklarını tiyatroyla anlattı

Konyaaltı Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen 4. Kadın Oyunları Festivali “Yan Rol” adlı tiyatro oyunu ile sona erdi. Kadınları konu alan ve kadın oyuncular tarafından sahnelenen tiyatro eserleri büyük beğeni topladı

Konyaaltı Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Türkiye’nin ve Avrupa’nın kadın temalı tek tiyatro festivali “4. Kadın Oyunları Festivali” Merve Polat’ın sahnelediği “Yan Rol” adlı oyunla sona erdi. Atölye Kültür Sanat organizasyonu olan ve bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen festival, Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi’nde tiyatro seyircisiyle buluştu. Tek perde olarak gösterime giren oyunlar ücretsiz olarak sahnelendi.







SALON DOLDU TAŞTI

Deniz Madanoğlu’nun yazdığı Yan Rol adlı oyunun yönetmenliğini Şenol Önder üstlendi. Oyunun dramaturgluğunu ise Arzu Önder yaptı. 60 dakika süren oyunda oyuncu Merve Polat’ın başarılı performansı dikkat çekti. Oyunda bir kadının mesleğiyle, en yakın arkadaşlarıyla ve ailesiyle yüzleşme hikâyesi anlatıldı.

CANAN’IN DÖNÜŞÜM HİKÂYESİ

Oyunda kendini hem sahnede hem de kendi hayatında yan rolde hisseden Canan’ın dönüşüm hikâyesi aktarılıyor. Oyuncu olabilmek adına konservatuvara giren fakat yaşamı hayal ettiği gibi gitmeyen Canan, sektörde sadece yan rollerde kendine yer bulabiliyor.

VAROLUŞ MÜCADELESİ

Sektördeki mücadelesi ile ona işsiz ve parasız kalacağını söyleyen babasına muhtaç olmama gururuna varoluş mücadelesi veren Canan, yaz dizilerinin aranan başrolü Bade ile olan arkadaşlığını da bu doğrultuda sınava tutuyor. Ana akım ve alternatif üretim fark etmeksizin iğnenin tüm oyunculuk sektörüne batırıldığı oyunun sonunda Merve Polat, performansıyla seyirciler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.


Antalya,Konyaaltı Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu