324379001

Karaalioğlu Parkı’nda Cumhuriyet coşkusu sürüyor

Karaalioğlu Parkı’nda Cumhuriyet coşkusu sürüyor

Karaalioğlu Parkı’nda Cumhuriyet coşkusu sürüyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Karaalioğlu Parkı’nda düzenlediği Cumhuriyet'in 100. Yılı kutlamaları sürüyor. Etkinliklerin üçüncü gününde konserler ve halk oyunları gösterileriyle Cumhuriyet coşkusu yaşandı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyetin 100 Yılı’nın kent merkezi ve ilçelerde birbirinden farklı etkinliklerle kutlamaya devam ediyor. Kutlamalarının bir adresi de Karaalioğlu Parkı. Orta miradorda gerçekleştirilen Cumhuriyet'in 100. Yılı kutlamalarında sahneye çıkan Antalya Büyükşehir Belediyesi Bando ve Kent Orkestrası seslendirdiği marş ve şarkılarla vatandaşları mest etti. Ardından sahne alan Ümit Burak Tekinay ve Cyristal Band Orkestrası ise Vardar Ovası, Bülbülüm Altın Kafeste, Manastır’ın Ortasında gibi Atatürk'ün sevdiği şarkıların yanı sıra Hey On beşli, Çanakkale Türküsü gibi kahramanlık türküleri seslendirdi.

TÜRK OCAKLARI KONSERİ

Sahneden şanlı tarihimizden ezgiler yükselirken, halk dansları ekibi de türkülere eşlik etti. Türk Ocakları’nın 100. Yıl Konserinde ise Burası Muştur,  Efem,  Köroğlu Solağı gibi türküler yer aldı. Etkinlik alanını dolduran Antalyalılar, ellerinde Türk bayrakları ile Cumhuriyet coşkusunu en güzel şekilde yaşadı.

METAL ESERLER SERGİSİ

Antalya Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyetin 100. Yılı dolayısıyla Karaalioğlu Parkı’nda metal heykel atölyesi kurdu. Heykeltıraş Mustafa Oktay’ın atölyede yaptığı birbirinden farklı ve estetik 25 eser Çevre Eğitim ve İnovasyon Merkezi’nde sergileniyor.


Antalya,Antalya Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu