324379001

KASKİ’den ‘Suyumuzu Tasarruflu Kullanalım’ Çağrısı

KASKİ’den ‘Suyumuzu Tasarruflu Kullanalım’ Çağrısı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü, Kurban Bayramı tatili süresince şebeke sularının tasarruflu kullanılması gerektiği hususunda vatandaşları uyardı.

KASKİ Genel Müdürlüğü’nce bayrama sayılı günler kala içme suyunun her zamankinden daha bilinçli kullanılması gerektiği vurgulandı.

KASKİ’den yapılan yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Her bir damlası çok kıymetli olan ve her geçen gün ulaşılması daha da zorlaşan suyumuzu bayram süresince de kullanırken bugünü, yarınları düşünerek hareket etmeliyiz. Lütfen suyumuzu bilinçli tüketelim, tasarrufu ön planda tutalım. Çünkü bugün koruyacağımız her bir damla yarın ihtiyaç duyacağımız suyun bir parçası olabilir. Özellikle içerisinde bulunduğumuz yaz mevsimi dolayısıyla kırsal mahallelerde nüfusun artmasına bağlı olarak yaşam kaynağımız olan içme suyumuzun tarımsal alanlarda kullanılması sonucu ihtiyacı olan vatandaşlarımızın suya erişimi zorlaşırken, kimi zaman ise imkânsız bir hale gelmektedir. Bu nedenle tüketimlerimizi daha dikatli şekilde yapmalıyız. Geleceğe saklayacağımız her bir damla tüm canlılar için hayat demektir. Diğer yandan içme suyu ve atık su tesislerinde oluşabilecek her türlü arızaya karşı da önlemlerimizi aldık. Vatandaşlarımızı mağdur etmemek için önlemlerimizi en üst seviyeye çıkardık. Buna bağlı olarak Bayram süresince ekiplerimiz, 185 Çağrı Merkezimiz 7/24 esasına göre görevlerinin başında olacaktır. Bu vesile ile Kurban Bayramımızın ülkemiz ve tüm İslam âlemine hayırlara vesile olmasını dileriz.”



Kayseri,Kayseri Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu