324379001

Kayseri Büyükşehir, Küresel Araştırmada Örnek Gösterildi

Kayseri Büyükşehir, Küresel Araştırmada Örnek Gösterildi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç yönetimindeki Büyükşehir Belediyesi, küresel spor ve eğitim araştırmalarına yönelik hizmet veren Journal of Global Sport and Education Research (JOGSER) isimli süreli yayında, şehrin turizmi için

Büyükşehir Belediyesi’ne dair turizm ve insanların boş vakitlerini geçirebilecekleri etkinlikler doğrultusunda önem kazanan rekreasyonel alanları şehre kazandırma çerçevesindeki çalışmaların konu edildiği dergide, Kayseri’de turizme katkı sağlayan bir yerel yönetim faaliyeti gerçekleştirildiği dile getirildi.

Büyükşehir, Yine Bir Bilimsel Araştırmada Yer Buldu

Kayseri’nin turizm zenginliğini tüm dünyaya duyurma faaliyetlerinin yanı sıra şehrin bu konudaki potansiyelini işleterek sürekli yeni projeler ortaya koyan ve çalışmalar yapan Dr. Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki Kayseri Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamdaki etkinliklerle dikkatleri çekerken, bilimsel araştırmalarda da yer alıyor.

Araştırmada, Büyükşehir’in Turizm Yelpazesini Genişletme Çalışmalarına Değinildi

Journal of Global Sport and Education Research adlı uluslararası araştırmalar gerçekleştiren Küresel Spor ve Eğitim Araştırmaları Dergisi’nin 6. cildindeki ‘Yerel Yönetimlerde Serbest Zaman Anlayışı ve Rekreasyonel Uygulamalar’ başlıklı araştırmasında Kayseri, ‘Kayseri İli Örneği’ başlığı ile bilimsel araştırma makalesinde yer bulurken, Erciyes'teki çeşitli ve çeşitlendirilen etkinlikler, Kayseri Anadolu Harikalar Diyarı'ndaki hayvanat bahçesi ve etkinlikler, Kayseri’de Zamantı Irmağı'nda rafting, benzer şekilde Yamula Barajı’nda sörf, göl bisikleti ve kano sporları, Kültepe (Kaniş-Karum), Sultan Sazlığı Milli Parkı, Roma Kalesi ve birçok müze gibi değerlerin anlatıldığı makalede, 'Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kayseri’nin turizm yelpazesini daha da genişletmek için sık sık kentte konser, fuar, şenlik, festival, tiyatro, kongre, seminer, dinleti ve tören gibi hem ulusal hem de uluslararası nitelikte birçok etkinlik organize etmektedir' ibaresine de yer verildi.

Kayseri’nin Rekreasyona Değer Veren Bir İl Olduğu Belirtildi

Kayseri’nin Büyükşehir Belediyesi ile birlikte rekreasyona önem veren bir il olarak öne çıktığı araştırma makalesinde, ülke genelinde büyük rekreatif yatırımlar yapıldığının, bu yatırımların yoğun bir şekilde gerçekleştirildiği illerden birisinin de Kayseri olduğu ve yerel yönetimler çerçevesinde ise Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarının yer aldığı örnekleri ile birlikte paylaşıldı.



Kayseri,Kayseri Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu