324379001

Kemer’in 2024 turizm sezonu için yeni tanıtım filmi hazırlandı

Kemer’in 2024 turizm sezonu için yeni tanıtım filmi hazırlandı

Kemer’in 2024 turizm sezonu için yeni tanıtım filmi hazırlandı

Kemer Belediyesi tarafından 2024 turizm sezonu öncesinde yayınlanmak üzere “Kemer: doğa, macera ve lüks tatilin buluşma noktası” sloganıyla yeni tanıtım filmi hazırlandı.

Türkiye'nin en önemli turizm destinasyonları arasında yer alan Kemer'in eşsiz güzellikteki doğası, turkuaz koyları, macera ve lüks tatil seçeneklerinin gösterildiği yeni tanıtım filminin ilk gösterimi 27. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMİTT) Kemer standında gerçekleştirildi.

Turizm profesyonelleri ve fuar ziyaretçilerinden tam not alan yeni Kemer tanıtım filmini ilk defa izleyenler, Kemer'in bu kadar turizm çeşitliliğine sahip olduğunu bilmediklerini ve bu film ile destinasyonun bilmedikleri yönlerini keşfetmiş olduklarını söylediler.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yeni Kemer tanıtım filmi ile ilgili yaptığı açıklamasında, Kemer'in dünyadaki turizm destinasyonları arasında ayrı bir yeri olduğunu söyledi.

Kemer'in, deniz, güneş, doğa ve alternatif turizmi ile misafirlerine aynı yerde farklı mevsimler yaşama imkanı sağladığına dikkat çeken Belediye Başkanı Topaloğlu, “İklimsel ve coğrafi konumu itibari ile Kemer, Akdeniz çanağının en özel turizm destinasyonudur. 2024 turizm sezonu öncesinde fuar ve tanıtım çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Yeni tanıtım filmi ile de hedefimiz Kemer'in turizm çeşitliliğini ve güzelliklerini dijital platformlarda izleyicilere ulaştırmak.” dedi.


Antalya,Kemer Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu