324379001

Kepez’in Nasreddin Hoca Kreşlerinde mezuniyet heyecanı

Kepez’in Nasreddin Hoca Kreşlerinde mezuniyet heyecanı

Kepez’in Nasreddin Hoca Kreşlerinde mezuniyet heyecanı

Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz Bakım Evlerinin mezuniyet törenine katılan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bugün 5 şubesi bulunan kreşleri 2013 yılında minik kalplere sevgi tohumları ekmek için açtıklarını söyledi.

Kepez Belediyesi’nin Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz Bakım Evlerinin Teomanpaşa Şubesinin Mezuniyet Töreni Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Öğrencilerin birbirinden güzel özenle hazırlanmış gösterileri ebeveynlerden tam not aldı. Çocukların renkli gösterisiyle coşan anne ve babalar, bir taraftan da duygu dolu anlar yaşadılar. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de öğrenci ve velilerin hem mutlu, hem de hüzünlü gününe ortak oldu. Öğrencilerin birbirinden renkli gösterilerini büyük bir keyifle izledi, şarkılara da el çırparak tempo tuttu.

ÖĞRETMENLERİMİZLE İFTİHAR EDİYORUZ

Öğrencilerin muhteşem gösterilerinin ardından bir konuşma yapan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bugün 5 şubesi bulunan Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz Bakım Evlerini 2013 yılında minik kalplere sevgi tohumları ekmek için açtıklarını söyledi. Başkan Tütüncü; “Bu kreşlerimiz sevgili öğretmenlerimiz ve kıymetli idarecilerimiz eliyle bugün son derece nitelikli güzel bir okul öncesi eğitim kurumu haline geldi. Bugün alkışların en büyüğünü kıymetli öğretmen ve idarecilerimiz hak ediyor. Bizde öğretmen ve idarecilerimizle iftihar ediyoruz.“dedi.

ÇOCUKLARIMIZ SORUMLULUK ÜSTLENSİNLER

En büyük arzularının çocukların toplum içerisinde sorumluluk üstlendikleri günleri görmek olduğunu belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Çocuklarımız göz aydınlığımız olsun. Toplumun göz aydınlığı olarak iftiharımız olsun. Çocuklarımız geriye dönüp baktıklarında anne ve babalarıyla gurur duysunlar. Ve bugün çocuklarımızı büyük bir heyecanla ilköğretime gönderiyoruz. İnşallah sevgiyle ve saygıyla yetiştirdiğimiz çocuklarımızı toplumun gelecek hedeflerine ulaşmasında bir aktör haline getirelim. Onlarda toplumun içerisinde saygın bir yer edinsinler.” diye konuştu.
Konuşmanın ardından öğrenciler yaş pastayla sahneye çıkarak Başkan Tütüncü’nün doğum gününü kutladılar.

Antalya,Kepez Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu