324379001

Kepez’in Nostaljik Yeşilçam Sokağı açıldı

Kepez’in Nostaljik Yeşilçam Sokağı açıldı

Kepez’in Nostaljik Yeşilçam Sokağı açıldı

Kepez Belediyesi’nin her yıl geleneksel hale getirdiği yaz akşamlarının vazgeçilmez etkinliklerinin yapıldığı Dokumapark’taki Nostaljik Yeşilçam Sokağı açıldı. Mavi beyaz Akdeniz Köyü’nün içinde bir çok güzel etkinlik ve Açık Hava Yeşilçam Günleri Antalyalıları bekliyor.

Kepez’de nostaljik günler başladı. Kepez Belediyesi, her yıl geleneksel hale getirdiği yaz akşamlarının vazgeçilmez etkinliklerinin yapıldığı Dokumapark’taki Nostaljik Yeşilçam Sokağı açıldı. Açılışa AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, meclis üyeleri, muhtarlar ve vatanadaşlar katıldı. Açılıs konuşmasını gerçekleştiren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, etkinlik kapsamında mavi beyaz akdeniz köyü meydane getirdiklerini ve etkinliğin 3 Eylül’e kadar açık olduğunu bildirdi. Antalyalıları yaz akşamlarında Nostaljik Yeşilçam Sokağı’na davet eden Başkan Tütüncü, “Çıkın çıkın gelin. Bu sıcak yaz akşamlarında kalplerimiz, gönüllerimiz daha çok birbirine yakınlaşsın. Etkinliklerde birbirinden değerli sanatçılarımız yer alacak.” dedi.  AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, bu gibi etkinliklerin kendilerini geçmişe götürdüğünü söyledi. “Erkin Korayı dinleyince gençliğimize ve çocukluğuma gidiyoruz.” diyerek sözlerini sürdüren Milletvekili Köse, “Erol Evgin’i hatırlıyoruz.  Sezen Aksu’yu hatırlıyoruz. Nilüferi hatırlıyoruz. Ogünleri yeniden yad ediyoruz. Nostaljik Yeşilçam Sokağı ile birlikte bizi o günlere götüren Kepez Belediye Başkanımız Hakan Tütüncü’ye ve teşrif ederek burayı şereflendiren sizlere çok teşekkür ederim. Herkese 3 Eylül e kadar iyi eglenceler diliyorum­ ” diye konuştu. Açılışın ardından ev sahibi Başkan Tütüncü ve misafirler Nostaljik Yeşilçam Sokağı’nı gezdi.

Antalya Klasik Otomobiller Kulübünün de renk kattığı,  Mavi beyaz Akdeniz Köyü’nün içinde bir çok güzel etkinlik ve Açık Hava Yeşilçam Günleri, 3 Eylül’e kadar Antalyalıları bekliyor.

Antalya,Kepez Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu