324379001

Kepez’in sporcu kadınlarına çiçekli fidanlı tebrik

Kepez’in sporcu kadınlarına çiçekli fidanlı tebrik

Kepez’in sporcu kadınlarına çiçekli fidanlı tebrik

Depremzedelerin yaralarının sarılmasında fedakarlık gösteren Kepez Belediyesi Spor Kulübü’nün kadın çalışan ve sporcularının kadınlar günü çiçekli ve fidanlı kutlandı
 
Kepez Belediyesi Spor Kulübü’nün kadın antrenör, sporcu ve personelinin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, ateş çiçeği hediyesi ve kulüp bahçesine dikilen 2 tane andız selvi fidanı dikimiyle kutlandı. Depremzedelerin yaralarının sarılmasında fedakarlıkla çalışan Kepezli sporcu kadınları tebrik etmek amacıyla, kulüp binasında toplantı düzenlendi.
 
TEKVANDOCULARIN DİPLOMALARI VERİLDİ
 
Sosyal yardım merkezine dönüşen Turgut Özal Spor Salonu’nda paketleme, depolama, koli taşıma, yardım toplama gibi görevler üstlenen gönüllü kadın sporculara özel teşekkür mahiyetindeki buluşmada, üzerinde nikah şekeri olan çiçekler sunuldu. Kuşak atlayan ev hanımı tekvandocuların diplomalarının verilmesinin ardından, kulüp bahçesine fidanlar dikildi.
 
BİZLER BİR ANNENİN ESERİYİZ
 
Konuşmasında, özellikle çocukların gelişimindeki başrolleri nedeniyle, kadınların toplumun yapımında aldığı rolün önemine işaret eden kulüp başkanı Hakan Çatal, “Aldığınız bu roller,  kadınlarımızı toplumumuzda daha da önemli hale getiriyor. Bizler bir annenin eseriyiz. Kadınlar hayatımızın en önemli mihenk taşı” dedi.
 
GÖNÜLDEN ÇALIŞTIK
 
Depremzedelerin yaşam koşullarının iyileştirilmesinde anne şefkatiyle çalıştıklarını vurgulayan Çatal, “Kulübümüzde kimse pozisyonuna bakmadan depolarda çalıştı. Sporcuyuz, rekabet ortamında çalışmak ruhumuzda var. Daha iyisi için çalıştılar. Her kurum bu amaçla çalıştı. Ama bizim verdiğimiz katkı artı 1 değerinde, çünkü gönüllülük esası var” diye konuştu.
 
HEP BU HÜZNÜ YAŞAYACAĞIZ
 
Deprem bölgesinden gelip yerleşen ilçeye yerleşen kadınlara hitap eden Çatal, “Böyle günlerde daha çabuk toparlanmamız nedeniyle farklı bir milletiz. Bizim bin yıllardır var olmamız dayanışma ruhumuza dayanıyor. Hep bu hüznü yaşayacağız. Bundan sonrası dua ve yaşamını kaybedenlerin geride bıraktıklarına en güzel şekilde sahip çıkabilmek” şeklinde duygularını ifade etti.
 

Antalya,Kepez Belediyesi
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu