324379001

Kırklareli halkı yüreğindekini bu cümleyle dile getirdi

Kırklareli halkı yüreğindekini bu cümleyle dile getirdi

Kırklareli halkı yüreğindekini bu cümleyle dile getirdi

Kırklareli halkı yüreğindekini bu cümleyle dile getirdi

“Yanındayız Başkanım”

27 Aralık Çarşamba günü, Kapalı Pazar Yeri ve Fuar Alanı’nda eşi Sibel Kesimoğlu ile birlikte halk pazarını gezen Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu’na ilgi yine çok büyük oldu. Belediye Başkanlığı’na aday adaylığını 24 Kasım tarihinde açıklayan Kesimoğlu’nu vatandaşlar yine bağrına bastı ve yüreğindekileri “Yanındayız Başkanım” cümlesiyle dile getirdi.

İlk olarak Kırklareli Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Resul Yıldırım tarafından misafir edilen, daha sonra yaklaşık 4 saat boyunca pazarcı esnafını tek tek gezen ve hepsinin halini hatrını soran Başkan Kesimoğlu, vatandaşlarla da sohbet etti. Yoğun ilgiyle karşılanan Kesimoğlu çifti sık sık vatandaşlar tarafından durduruldu.

Hatıra fotoğrafı çektirmek isteyenlerden, onunla karşılaşmaktan mutlu olduğunu söyleyenlere, önerilerini iletme amacında olanlardan, yeni dönemde de belediye başkanlığında onu görmeyi arzuladığını ifade edenlere kadar her yaştan ve her görüşten birçok vatandaş, samimi hislerle desteklerinin tam olduğunu vurguladı.

Sadece Kırklareli esnafı değil, civar illerden gelen esnaflar da özellikle Kapalı Pazar Yeri ve Fuar Alanı’nın muhteşem bir hizmet olduğunu söyleyerek; “Böyle bir yapı inanın birçok şehirde, Trakya’daki diğer kentlerde yok. Kırklarelililer, Kesimoğlu gibi bir başkana sahip oldukları için çok şansılar” diyerek duygularını dile getirdiler.

Başkan Kesimoğlu’na başarı dileklerini sunan vatandaşlar, ön seçimde de yerel seçimde de onun yanında olduklarının altını çizerek “Beraberiz Başkanım” dediler.

Pazar yeri ziyaretinde, vatandaşların istek, öneri, talep ve eleştirilerini de dinleyen Başkan Kesimoğlu, yapılması gerekenlerin hepsini not aldırarak, gereğinin yerine getirileceğini ifade etti.

Yeni dönemde Kırklareli için çok daha güzel işlere imza atacaklarını belirten Kesimoğlu, bunu yine Kırklarelililer ile birlikte başaracaklarını dile getirdi.


Kırklareli,Kırklareli Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu