324379001

Kızılcabölük, Büyükşehir ile güvenli ve konforlu yollara kavuştu

Kızılcabölük, Büyükşehir ile güvenli ve konforlu yollara kavuştu

Denizli Büyükşehir Belediyesi, altyapı, doğalgaz ve elektrik hatlarının yer altına alınmasının ardından Tavas ilçesinin Kızılcabölük Mahallesi’nde yol ve kaldırım düzenleme çalışması yaptı. Asfalt çalışmalarını inceleyen Başkan Osman Zolan, vatandaşlarla

Kızılcabölük, Büyükşehir ile güvenli ve konforlu yollara kavuştu

Denizli Büyükşehir Belediyesi, altyapı, doğalgaz ve elektrik hatlarının yer altına alınmasının ardından Tavas ilçesinin Kızılcabölük Mahallesi’nde yol ve kaldırım düzenleme çalışması yaptı. Asfalt çalışmalarını inceleyen Başkan Osman Zolan, vatandaşlarla bir araya gelerek dertlerini dinledi.
26.10.2023
Başkan Zolan, Kızılcabölük’te asfalt çalışmalarını inceledi

Denizli'nin dört bir tarafında gerçekleştirdiği üstyapı çalışmalarına devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, altyapı, doğalgaz ve elektrik hatları yer altına alınan, bu çalışmalardan dolayı yol konforu bozulan Tavas ilçesinin Kızılcabölük Mahallesi’nde yol düzenleme seferberliği başlattı. Bu kapsamda Kızılcabölük Mahallesi’nin ana arteri olarak kullanılan Atatürk Caddesi’nde 2,5 kilometre sıcak asfalt çalışması yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi, bölgede 9.000 metrekare kaldırım düzenlemesi ile 1000 metrekare mezarlık içi ve yolunda çalışma yaptı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan Kızılcabölük Mahallesi’ni ziyaret ederek, sıcak asfalt çalışmalarını inceledi. Başkan Zolan’a Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın ve beraberindekiler eşlik etti. İlk olarak esnafı ziyaret ederek mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Zolan bir süre vatandaşlarla sohbet edip dertlerini dinledi. Daha sonra Atatürk Caddesi’nde sürdürülen sıcak asfalt çalışmalarını inceleyen Başkan Zolan, çalışanlara kolaylıklar dileyerek bir süre asfalt serim makinesi kullandı.

“Vatandaşlarımız talebini yerine getirdik”
Başkan Zolan burada yaptığı açıklamada, Denizli’nin dört bir tarafında yolla ilgili sıkıntı olan bölgelere dokunmaya çalıştıklarını belirterek, vatandaşların taleplerini en üst seviyede karşılamak için gayret sarf ettiklerini söyledi. Kızılcabölük’ün büyük bir mahalle olduğuna dikkati çeken Başkan Zolan, şöyle konuştu: “Kızılcabölük gerçekten üretimiyle, insanların çalışkanlığıyla çok önemli bir yerleşim yerimiz. Burada birçok altyapı çalışması yapıldı. Son olarak, doğalgaz çalışmaları sonrasında elektrik hatları da yer altına alındı. Bu çalışmalar sonrasında ise yol konforunda sıkıntılar yaşanır hale geldi. Vatandaşlarımızın talebi üzerine merkezden geçen ana caddemizi ve meydanımızı asfaltlıyoruz. Vatandaşlarımız talebini yerine getirdik. Vatandaşlarımız hem doğalgaza kavuşma, hem de yolların en üst seviyede konforlu hale gelmesi noktasında mutlular. İnşallah birlik ve beraberlik içinde 19 ilçemiz, 616 mahallemizde hep beraber gayret edeceğiz. Allah'ım yolumuzu açık etsin, güç ve kuvvet versin. Yollarımız hayırlı uğurlu olsun.”
 
.

Denizli,Denizli Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu