324379001

KONSEM kurs kayıtları başlıyor

KONSEM kurs kayıtları başlıyor

Konyaaltı Belediyesi’ne bağlı Konyaaltı Sanat Eğitim Merkezi’nin (KONSEM) 2023-2024 dönemi ücretsiz kurs başvuruları 18-24 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Konyaaltı Belediyesi’ne bağlı KONSEM’de 2023-2024 dönemi ücretsiz kurs başvuruları 18 Eylül’de başlıyor. Konyaaltı Belediyesi tarafından her yıl ücretsiz olarak verilen kurslara başvurular 24 Eylül’de sona erecek. KONSEM kayıtları için online başvurular www.konyaalti.bel.tr adresinden yapılırken, kurslarla ilgili (0242) 259 33 33 numaralı telefondan da detaylı bilgi alınabilecek. KONSEM’de verilecek kurslar arasında; hobi, sanat, spor, yabancı dil ve atölye ve meslek edinme, zumba, Rusça, yabancılar için Türkçe eğitimi, Almanca, yağlı boya, cilt bakımı, saç renklendirme, piyano, yoga, pilates, fotoğraf çekimi, kadın üst giysileri dikimi, resim sanat eğitimi, fitness, gitar, keman eğitimi, bağlama, seramik biçimlendirme gibi pek çok branş bulunuyor. Kurs branşlarıyla ilgili detaylı bilgi belediyenin internet sitesinde yer alıyor.

HER YIL YÜZLERCE KİŞİ EĞİTİM ALIYOR

KONSEM bünyesinde verilen ücretsiz kurslara hem hobi hem de meslek edinmek için gidilebildiğini söyleyen Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, “Konyaaltı Belediyesi olarak KONSEM’de her yıl yüzlerce kişiye ücretsiz eğitim veriyoruz. Bu sene kayıtlar 18-24 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek. KONSEM’de hobiden sanata, spordan dil eğitimine kadar birçok alanda uzman eğitmenler tarafından eğitim veriliyor. Kurslarımızı özellikle ev ekonomisine katkı sağlamak isteyen kadınlar da yoğun olarak tercih ediyor. Sosyal belediyecilik anlayışıyla bizler vatandaşlarımızın ev ekonomisine katkı sağlamaları ve kendilerini geliştirmeleri için çalışmalarımıza devam ediyoruz. KONSEM’de eğitim alacak kursiyelerimize şimdiden yeni dönemlerinde başarılar diliyorum” dedi.


Antalya,Konyaaltı Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu