324379001

KONYA BÜYÜKŞEHİR BİSİKLETSEVERLERİ “GELECEĞE NEFES” İÇİN BULUŞTURDU

KONYA BÜYÜKŞEHİR BİSİKLETSEVERLERİ “GELECEĞE NEFES” İÇİN BULUŞTURDU

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin 11 Kasım “Milli Ağaçlandırma Günü” kapsamında düzenlediği program için bir araya gelen Konyalı bisikletseverler, özel bisiklet römorkları ile taşıdıkları fidanları toprakla buluşturarak geleceğe nefes oldu.

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 Kasım “Milli Ağaçlandırma Günü” dolayısıyla düzenlenen programda bisikletseverler bir araya geldi.

Tarihi Meram Köprüsü önünde program için toplanan bisikletseverler, fidanları Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Tatlı Su Kaynakları Havza Ağaçlandırma Sahası’na kadar taşıdı. Renkli görüntülere sahne olan programda fidanları taşımak için özel bisiklet römorkları da kullanıldı.

KOSKİ Tatlı Su Kaynakları Havza Ağaçlandırma Sahası’na ulaşan Konyalı bisikletseverler, bisikletlerine yükledikleri fidanları toprakla buluşturdu. Fidan dikme programı, fidanların özenle dikilip sulanmasıyla sona erdi.

“GELECEĞE NEFES” HAREKETİNE KATKI SAĞLAYAN BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR

Programa ailesiyle katılan bir bisikletsever, bisiklet sürmek ve fidan dikmenin bir arada olduğu programı çok beğendiklerini belirterek, “Geleceğe Nefes” etkinliği için Konya Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti.

Fidan dikmenin önemine dikkati çeken bir diğer bisikletsever de emeği geçen herkese teşekkür ederek, “Elimizden geldiği kadar fırsat bulduğumuzda ağaç dikmeliyiz. Ağaç, bir ülke, bir şehir, bir memleket için çok kıymetli. Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim Altay’a destekleri için çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

İlk kez fidan diken küçük bir bisikletsever de fidanları babasıyla birlikte bisikletlerine yükledikten sonra yola çıktıklarını, alana ulaştıktan sonra fidanları dikip can sularını verdiklerini ve çok mutlu olduğunu dile getirdi.


Konya,Konya Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu