324379001

KONYA BÜYÜKŞEHİR SEDİRLER KÖPRÜLÜ KAVŞAĞI’NI TAMAMLADI

KONYA BÜYÜKŞEHİR SEDİRLER KÖPRÜLÜ KAVŞAĞI’NI TAMAMLADI

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin şehre kazandırdığı Adana Çevre Yolu Sedirler Köprülü Kavşağı’nda alt geçitten sonra üstten de trafik akışı başladı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Yapımını tamamladığımız Sedirler Köprülü Kavşağımız

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Adana Çevre Yolu Sedirler Köprülü Kavşağı’nda alt geçitten sonra ve üstten de trafik akışı başladı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, ulaşım altyapısını güçlendirmek amacıyla Konya’yı yeni yollarla ve köprülü kavşaklarla donattıklarını söyledi. Adana Çevre Yolu Sedirler Köprülü Kavşağı’nda yürüttükleri çalışmaların tamamlandığını kaydeden Başkan Altay, köprülü kavşakta alt geçitten sonra üst kısımdan da trafik akışının başladığını açıkladı. 

Başkan Altay, tamamlanan bu önemli projenin şehirdeki ulaşım sorunlarına etkili bir çözüm sunacağını belirterek, “Sedirler Köprülü Kavşağımız, trafik akışını düzenleyerek hem şehrimizin çehresini değiştirecek hem de vatandaşlarımıza konforlu bir ulaşım deneyimi sunacak. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Şehrimiz için hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Şehir merkezide başlattıkları diğer ulaşım projelerinin de belirledikleri plan dahilinde sorunsuz şekilde devam ettiğini ifade eden Başkan Altay, Konya'nın daha modern ve etkili bir ulaşım ağına kavuşması için çalışmaların aralıksız sürdüğünü sözlerine ekledi.


Konya,Konya Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu