324379001

KONYA BÜYÜKŞEHİR YUNAK VE AKŞEHİR MAHALLE YOLLARINDA STANDARDI YÜKSELTİYOR

KONYA BÜYÜKŞEHİR YUNAK VE AKŞEHİR MAHALLE YOLLARINDA STANDARDI YÜKSELTİYOR

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Yunak Kurtuşağı ile Yukarıaliçomak mahalleleri arasındaki 4,5 kilometrelik yolda ve Akşehir’e bağlı Gözpınarı Mahallesi’nde yürüttükleri sathi kaplama çalışmalarını tamamladıklarını belirtti.

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Yunak ve Akşehir’in mahalle yollarında yürütülen sathi kaplama çalışmaları tamamlandı. 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya Modeli Belediyecilik anlayışıyla her alanda yürüttükleri çalışmalarla Konyalıların hayatını kolaylaştırmayı amaçladıklarını söyledi. 

Yol ve altyapı çalışmalarının bu modelin en önemli parçalarından birisi olduğunu kaydeden Başkan Altay, “31 ilçemizde Büyükşehir sorumluluğundaki bölgelerde yol kalitesini en iyi noktaya taşımak için gayret ediyoruz. Türkiye’nin en geniş coğrafyasına sahip şehri olan Konya’mızda hizmet götüremediğimiz tek bir yer kalmasın istiyoruz. Bu kapsamda 2023 yatırım programına aldığımız Yunak ilçemize bağlı Kurtuşağı ile Yukarıaliçomak mahalleleri arasındaki 4,5 kilometrelik yolda ve Akşehir ilçemize bağlı Gözpınarı Mahallesi’nde yürüttüğümüz sathi kaplama çalışmalarını tamamlayarak bölge insanımızın hizmetine sunduk. Yaptığımız çalışmayla yolların standardı yükselmiş oldu. Maliyeti 7,5 milyon lirayı geçen yol çalışmalarının ilçelerimiz ve şehrimiz için hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.
 


Konya,Konya Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu