324379001

Konyaaltı yeşil alanda Türkiye genelinin üzerinde

Konyaaltı yeşil alanda Türkiye genelinin üzerinde

Konyaaltı Belediyesi yaptığı çalışmalarla, ilçede kişi başına düşen yeşil alan miktarını Türkiye standartlarının üzerine çıkardı. Belediyenin hizmete sunduğu 176 park dışında, yapımı devam eden parklarla da bu miktar gün geçtikçe artıyor

Konyaaltı Belediyesi, ilçenin dört bir yanında yaptığı çalışmalarla kente yeşil alan kazandırmaya devam ediyor. Belediye son olarak Mollayusuf Mahallesi 1465 sokakta yapımını sürdürdüğü parkta, çocuk oyun alanları, spor sahası, oturma yerleri ve ailelerin çocuklarıyla vakit geçireceği yeşil alanlar yer alacak. Konyaaltı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, parkın altyapı çalışmalarını büyük oranda tamamlarken, engelli vatandaşlar da unutulmadı. Parkın giriş ve çıkışlarının yanı sıra iç yapısı de engelli vatandaşların rahat bir şekilde parkı kullanmasını sağlayacak. 176 parkı hizmete sunan Konyaaltı Belediyesi, yaptığı park ve yeşil alan çalışmalarıyla ilçede kişi başına düşen yeşil alan miktarını da Türkiye standartlarının üzerine çıkardı.

 

“ÜRETEREK TASARRUF SAĞLIYORUZ”

Konyaaltı Belediyesi Başkanı Semih Esen park, sosyal yaşam alanları vb. yerlerde kullandıkları ahşap mobilyaları, süs bitkileri ve ağaçları kurdukları atölyelerde ürettiklerini söyledi. Bu alanda kullandıkları hiçbir ürünü dışarından almadıklarını aktaran Başkan Esen, “Bizim belediyecilik anlayışında izlediğimiz yol, üretmektir. Kendi imkânlarımızla üretebildiğimiz hiçbir şeyi dışarıdan almıyoruz. Bu şekilde önemli ölçüde tasarruf sağlıyoruz. Ayrıca bu malzemeleri kendimiz ürettiğimiz için, kullanacağımız alanlara göre istediğimiz şekilde yapabiliyoruz. Yurttaşlarımızın ihtiyaç duyduğu ve uygun olan her bölgeye park yapımımız devam edecek. Çünkü insanlar dışarı çıktığında rahat nefes alacağı, çocuklarıyla keyifli vakit geçireceği alanlara ihtiyacı var. Biz de bu yöndeki hizmetlerimizi tüm gayretimizle sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.


Antalya,Konyaaltı Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu