324379001

Konyaaltı’nda okullar yeni döneme hazır

Konyaaltı’nda okullar yeni döneme hazır

Konyaaltı Belediyesi yeni eğitim-öğretim yılı öncesi ilçede bulunan okulların fiziki koşullarını iyileştirmek için hareket geçti. Okullarda bakım-onarım, boyama, budama, çevre düzenlemesi ve kilit taşı döşeme gibi işlemler gerçekleştirildi.

Konyaaltı Belediyesi, ilçede bulunan okullarda fiziki koşulların daha iyi noktaya taşınması amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Okullarda boyamadan bahçe düzenlemesine, budamadan parke taşı döşemeye kadar çok sayıda alanda yenileme yapıldı. Konyaaltı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri son olarak da, Hurma Mahallesi’ndeki Hurma Yarbay İlkokulu’nda bulunan oyun alanlarını ve Tenzile Sert İlkokulu ile Siteler İlkokulu’nda çevre düzenlemesi ve kilit taşı döşemesi yaptı.

ESEN, ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

Öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim görmesi için gayret gösterdiklerini belirten Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, ilçede şu ana kadar eksiklikleri bulunan 23 okulda çalışma gerçekleştirdiklerini söyledi. Esen, “2023-2024 yılı eğitim-öğretim döneminde ilçemizde bulunan okullarımızda peyzaj, bakım-onarım, boyama, asfalt serimi gibi çalışmalarımızı yaptık. Öğrencilerimizin daha iyi ortamda eğitim görmesi bizim için çok önemli. Şimdiden yeni eğitim-öğretim yılında öğrencilerimize başarılar diliyorum’’ dedi.


Antalya,Konyaaltı Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu