324379001

Konyaaltı’nda özel öğrencilere deprem tatbikatı

Konyaaltı’nda özel öğrencilere deprem tatbikatı

Konyaaltı Belediyesi Destek Hizmetleri Sivil Savunma Ekipleri tarafından Dr. Günseli-Dr. Bülent Akınsal Özel Eğitim Ortaokulu ve Özel Eğitim Meslek Okulu’nda özel öğrencilere Deprem Haftası nedeniyle acil durum eğitimi ve deprem tatbikatı gerçekleştirild

Konyaaltı Belediyesi Destek Hizmetleri Sivil Savunma Ekipleri, Deprem Haftası nedeniyle Dr. Günseli Dr. Bülent Akınsal Özel Eğitim Ortaokulu ve Özel Eğitim Meslek Okulu’nda özel öğrencilere acil durum eğitimi ve deprem tatbikatı gerçekleştirdi. Konyaaltı Belediyesi arama kurtarma köpeği Zeyna’nın da katıldığı tatbikatta özel öğrenciler hem eğlendi hem de öğrendi.

KONYAALTI BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR

Dr. Günseli-Dr. Bülent Akınsal Özel Eğitim Ortaokulu ve Özel Eğitim Meslek Okulu özel eğitim öğretmeni Nil Şimşek, “Ülkemiz son zamanlarda depremle ilgili çalkantılar yaşadı. Öğrencilerimiz de bu olaydan çok etkilendi. Okulumuzda depremle ilgili güzel çalışmalar yapıyoruz. Konyaaltı Belediyesi Başkanı Semih Esen’e ve çalışma arkadaşlarına bu duyarlılığından dolayı çok teşekkür ediyorum’’ dedi.

ÖZEL ÖĞRENCİLERE ÖZEL TATBİKAT

Konyaaltı Belediyesi Destek Hizmetleri Sivil Savunma Birimi Uzmanı Sinan Toprak da “Bugün burada Deprem Haftası nedeniyle acil durum eğitimi ve deprem tatbikatı gerçekleştirmek amacıyla bir araya geldik. Özel öğrencilerimizle bir tatbikat yaptık’’ diye konuştu.


Antalya,Konyaaltı Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu